Aqua League: Το StarCraft II mod που θυμίζει Rocket League

Το Rocket League συναντά το StarCraft στα χέρια ενός modder!

Platform
 

Το Rocket League συναντά το StarCraft στα χέρια ενός modder!

Ξέρεις ότι ένα παιχνίδι είναι επιτυχημένο όταν αρχίζει να εμφανίζεται σε άλλα παιχνίδια. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο modder Bounty4321 έχει καταφέρει να χτίσει κάτι πολύ παρόμοιο με το Rocket League στο StarCraft 2 χρησιμοποιώντας στοιχεία του WarCraft . Είναι ακόμα σε alpha version και δεν είναι διαθέσιμο στο Battle.net, αλλά το μόνο που χρειάζεται να ξέρουμε έιναι ότι υπάρχει.

Θα παρατηρήσετε μερικές εμφανείς διαφορές, ενώ όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Aqua League βρίσκεται σε μια ρηχή πισίνα. «Πάντα ήθελα να φτιάξω ένα παιχνίδι το οποίο να έχει να κάνει με νερό» λέει ο modder στη σελίδα του στο YouTube. Εν τω μεταξύ, αντί για rocket-powered αυτοκίνητα, ελέγχετε δίποδα πλάσματα. Δεν έχει σημασία όμως στο τέλος, αφού ο στόχος εξακολουθεί να είναι να βάλετε μια γιγαντιαία μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.

«Είναι μια μάχη Nagas Vs Revenants στην οποία βλέπουμε ποια ομάδα θα μπορέσει να ευχαριστήσει το θεό της σκοράροντας» γράφει ο Bounty4321 στην περιγραφή του στο YouTube. Λέει ότι άρχισε να ασχολείται με το όλο concept πριν το Rocket League, αλλά παραδέχθηκε ότι έχει εμπνευστεί από αυτό.

Λοιπόν, τι λέτε; Ανυπομονείτε όσο κι εμείς για το τελικό αποτέλεσμα;

Πηγή: PC Gamer

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.