Νέα στοιχεία για τα boss fights του Deus Ex: Mankind Divided

Μπορείτε να τα νικήσετε με… κουβέντες

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Μπορείτε να τα νικήσετε με… κουβέντες

deus_ex_mankind

Πλέον μπορείτε να κάνετε συζητήσεις με τους εχθρούς σας κατά την διάρκεια των boss fights στο Deus Ex: Mankind Divided.

Μιλώντας στο τελευταίο τεύχος του Official Xbox Magazine o gameplay director του παιχνιδιού, Patrick Fortier, είπε πως τα boss fights είναι πιο ισορροπημένα στο Mankind Divided, και οι συζητήσεις αποτελούν ένα νέο μέσω για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

«Στο Human Revolution, επειδή έτσι το είχαμε σχεδιάσει, τα bosses πάντα πέθαιναν στα cutscenes», συμπλήρωσε η narrative director Mary DeMarle. «Δεν υπήρχε κάποια άλλη επιλογή. Αλλά το διορθώσαμε αυτό στο Missing Link DLC και το διορθώσαμε επίσης στο Mankind Divided».

Η Eidos Montreal είχε δηλώσει πως θα έφερνε πίσω την επιλογή για χρήση stealth στα boss fights όπως και στο πρώτο Deus Ex.

Οι τρεις τρόποι παιχνιδιού: η απευθείας μάχη, το stealth και η συζήτηση, προσφέρουν μεγάλη ποικιλία στο gameplay κατά τη διάρκεια των boss fights. Αναλόγα με το ποιον θα διαλέξει ο παίκτης για να νικήσει το boss, θα επηρεάσει και την ιστορία.

To Deus Ex: Manking Divided θα κυκλοφορήσει για PC, Playstation 4 και Xbox One το πρώτο μισό του 2016.

Περισσότερα νέα για το Deus Ex: Mankind Divided

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.