EU LCS: Στα play off Roccat και Giants

Giants και Roccat στην εξάδα, αποχαιρέτησαν οι Wolves, έκαναν το 18-0 οι Fnatic

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

EU LCS: Giants και Roccat συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα, αποχαιρέτησαν οι Wolves, έκαναν το 18-0 οι Fnatic


EU_LCS_header_800x315px-a

 

Στα play off Roccat και Giants

Παρά την μεγάλη τους βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες οι Copenhagen Wolves δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Giants Gaming και από νωρίς το απόγευμα ήξεραν πως ήταν και μαθηματικά τελευταίοι. Η απογοήτευση ήταν ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα των παικτών των «λύκων» την ώρα που λίγο πιο δίπλα οι GG περίμεναν να δουν αν τελικά θα βρεθούν στα play off (λίγο αργότερα είχαν μπει και επίσημα).

Το ξεκίνημα των Wolves ήταν καλό αλλά όχι αρκετά καλό ώστε να αιφνιδιάσει τους GG που στην πορεία πήραν τον έλεγχο και στο φινάλε πανηγύρισαν τη νίκη. Με τους Jankos στη ζούγκλα (5/0/7 με Nidalee) και Steve στο top (3/1/9 με Maokai) να είναι σε μεγάλη μέρα, οι Roccat νίκησαν εύκολα τους Origen και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι δύο ομάδες ήταν και εκείνες που έκλεισαν τη βραδιά λίγο μετά τη 1:20 (ώρα Ελλάδας). Σε ένα χορταστικό παιχνίδι για την 5η θέση, οι Roccat νίκησαν τους Giants και απέφυγαν τους H2K στον προημιτελικό που θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Αντίπαλος τους οι Unicorns of Love.

Πρώτοι και αήττητοι!

H παρέα του Yellowstar και του Rekkles τελικά το έκανε!!! Το λέγαμε από τα τέλη του πρώτου γύρου πως μπορούν και τελικά το κατάφεραν! Οι Fnatic κέρδισαν και τους Unicorns of Love και τελείωσαν την κανονική διάρκεια του Summer Split με 18 νίκες και καμία ήττα. Εκπληκτικό επίτευγμα από μια ομάδα που φέτος άλλαξε όσο λίγες, όμως από όταν «έδεσαν» οι νέοι με τους παλιούς το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα από τα ευκολότερα για τους Fnatic που το «έληξαν» στο 24′. Η ήττα αυτή δεν θα στεναχώρησε και ιδιαίτερα τους UOL που είχαν εξασφαλίσει από την Πέμπτη την 4η θέση. Για όσους αναρωτιέστε: Ναι, ο Yellowstar έπαιξε και πάλι Trundle (0/0/10).

fnatic

Πικρές ήττες για Gambit, Elements

Οι Gambit – που αγωνίστηκαν χωρίς τον Έλληνα Forg1ven αυτό το διήμερο – γνώρισαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις και πλέον καλούνται ως οι 8οι της βαθμολογίας να παίξουν με την 2η ή την 3η ομάδα του Challenger Series για να παλέψουν για την παραμονή τους. Οι νικητές H2K είχαν σε εξαιρετική κατάσταση των Hjarnan που με Tristana τελείωσε το παιχνίδι με 7/0/3.

Οι SK Gaming έβαλαν τέλος στα όνειρα του Froggen και των Elements για συμμετοχή στα play off. Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο ως το 37’ όταν δύο kills υπέρ των SK τους «έστειλαν» για free baron την ώρα που οι παίκτες των Elements έπαιρναν το aspect of the dragon. Το trade αυτό αποδείχτηκε κακό για τους δεύτερους και λίγο αργότερα ο 2ος baron των SK ήταν και η ταφόπλακα στις ελπίδες τους για είσοδο στην επόμενη φάση.

Εντυπωσιακός ο CandyPanda που τελείωσε με 11/0/8 παίζοντας Corki. Στα αξιοσημείωτα, ο freddy122 πήγε top με Tahm Kench, την ώρα που ο Fox έπαιζε mid με… Irelia! Ένατη θέση για τους SK Gaming, ενώ όσον αφορά τους Elements θα περιμένουν το Spring Split του 2016.

Τι γίνεται από εδώ και πέρα

Οι Fnatic ως πρώτοι και οι Origen ως δεύτεροι περνούν απευθείας στα ημιτελικά του θεσμού. H2K, Unicorns of Love, Giants Gaming και Roccat θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στην τελική τετράδα. Η έβδομη θέση πήγε στους Elements που θα βρεθούν και τη νέα σεζόν στο ευρωπαϊκό LCS.

Gambit (8η θέση) και SK Gaming (9η θέση), θα πρέπει να δώσουν αγώνες μπαράζ με ομάδες από το challenger series, με την ελπίδα να πάρουν τις νίκες που θα τις κρατήσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Τέλος οι Copenhagen Wolves ως τελευταίοι υποβιβάζονται απευθείας και την θέση τους θα πάρει η πρώτη ομάδα του challenger series.

Tα αποτελέσματα της τελευταίας ημέρας (με έντονα γράμματα οι νικητές)

LCS – Summer Split Tiebreaker (Game για την 5η θέση)

  • Roccat vs. Giants Gaming

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

H2K vs. Giants Gaming
Unicorns of Love vs. Roccat

H τελική βαθμολογία

  1. Fnatic 18-0
  2. Origen 12-6
  3. H2K 11-7
  4. Unicorns of Love 9-9
  5. Roccat 8-10
  6. Giants Gaming 8-10
  7. Elements 7-11
  8. Gambit 7-11
  9. SK Gaming 6-12
  10. Copenhagen Wolves 4-14
Περισσότερα νέα για το League of Legends