Κάτι καινούργιο ετοιμάζουν ο Kojima με τον del Toro

Σύμφωνα με λεγόμενα του Guilmere del Toro

Σύμφωνα με λεγόμενα του Guilmere del Toro

Kojima-and-Del-Toro

Το Silent Hills μπορεί να ακυρώθηκε αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τελείωσε και η συνεργασία ανάμεσα στον Hideo Kojima και στον Guilmere del Toro. Σε μια συνέντευξη ο del Toro δήλωσε πως λατρεύει να δουλεύει μαζί με τον δημιουργό του Metal Gear και πως και οι δυο τους βρίσκονται ακόμα σε επαφή.

«Είμαστε ακόμα φίλοι και δουλεύουμε στο να κάνουμε κάτι μαζί, αυτό βέβαια δεν πρόκειται να είναι το Silent Hills», είπε.

Το project που ακυρώθηκε μπορεί να ήταν ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, αλλά ο del Toro είπε πως ήθελαν να φτάσουν το Playstation 4 στα όρια του και να δημιουργήσουν έναν τίτλο που θα παίζει με το μυαλό του παίκτη.

Σαν παράδειγμα ανέφερε την μάχη με τον Psycho Mantis από το Metal Gear Solid, λέγοντας πως η κεντρική ιδέα ήταν το παιχνίδι να αλληλεπιδράει απευθείας με τον χρήστη.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.