Νέο patch για το Grand Theft Auto V στο PC

Έρχεται να διορθώσει προβλήματα με το framerate

Publisher
 
Developer
 

Έρχεται να διορθώσει προβλήματα με το framerate

ill gotten gains

Ένα νέο patch κυκλοφόρησε για το Grand Theft Auto V στο PC ώστε να διορθωθούν τα προβλήματα στο framerate που ήρθαν μαζί με το Ill-gotten Gains DLC.

To patch πιάνει 91ΜΒ και παρόλο που φτιάχνει το framerate, η Rockstar προειδοποιεί ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν προβλήματα με τα mods στο single player.

Η Rockstar δήλωσε πάνω στο θέμα:

«Όπως έχει ήδη ειπωθεί δεν στοχεύουμε στα mods πάνω στο single player ούτε παίρνουμε κάποια μέτρα για να αντιμετωπίσουμε την χρήση τους.

Ο κύριος στόχος μας είναι να προστατέψουμε το GTA Online από mods που μπορούν να δώσουν στους παίκτες άδικα πλεονεκτήματα και να χαλάσουν την εμπειρία τον υπολοίπων. Παρ’ όλα αυτά υπενθυμίζουμε ότι τα mods δεν είναι εξουσιοδοτημένα και πως τα Title Updates μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα τα single player mods να μην δουλεύουν σωστά γιατί είτε δεν υποστηρίζονται είτε δεν έχουν δοκιμαστεί».

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του GTΑ: Online μπορούν να πάρουν διπλά RP και χρήματα πραγματοποιώντας το The Humane Labs Raid heist καθώς και άλλα objectives.

Περισσότερα νέα για το GTA V

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.