Το Bloodstained σπάει το ρεκόρ χρηματοδότησης παιχνιδιού στο Kickstarter

Επίσημα πλέον το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του Kickstarter είναι το Bloodstained

Επίσημα πλέον το πιο επιτυχημένο παιχνίδι στην ιστορία του Kickstarter είναι το Bloodstained

Bloodstained: Ritual of the Night

Όταν γράψαμε γι’ αυτό τελευταία φορά πριν 15 μέρες, το Bloodstained: Ritual of the Night του Koji Igarashi ήταν μόλις $180.000 μακριά από τα 3 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό το stretch goal «χτυπήθηκε» μερικές ώρες αργότερα, προς τέρψιν των fans της Nintendo, και το Bloodstained θα βγει λοιπόν και για το Wii U!

Αλλά δε σταμάτησε εκεί η υποστήριξη των fans των Igavania games προς αυτό το παιχνίδι. 2 εβδομάδες και μια μέρα αργότερα, το Kickstarter του παιχνιδιού έχει φτάσει στα $5.170.000. Αυτός ο αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει επιτευχθεί στην ιστορία του Kickstarter από ένα βιντεοπαιχνίδι, και σε ένα twist που δε περίμεναν πολλοί, το παιχνίδι θα γίνει επίσης διαθέσιμο και στο PS Vita.

Ο συναγωνισμός του απέχει τεράστια απόσταση χρηματικά, καθώς το αμέσως επόμενο παιχνίδι κατά σειρά χρηματοδότησης είναι το Torment: Tides of Numenera των inXile Entertainment στα $4.18 εκατομμύρια, και πιο μετά το Pillars of Eternity από την Obsidian στα $3.98 εκατομμύρια αντίστοιχα.

Τα Ouya ($8.59 εκατομμύρια) και Exploding Kittens ($8.78 εκατομμύρια) το ξεπερνάνε, αλλά το ένα είναι παιχνιδομηχανή και το άλλο παιχνίδι με κάρτες, οπότε το Bloodstained: Ritual of the Night είναι επισήμως το πιο πετυχημένο Kickstarter στη κατηγορία των video games, η οποία έχει πάρα πολλούς τίτλους.

Κάποιοι developers είναι χαρούμενοι αν η ιδέα τους φτάσει καν το αρχικό goal της στο Kickstarter, και κάποιοι άλλοι, όπως ο Iga, απ’ ότι φαίνεται, σπάνε ταμεία!

Το Bloodstained: Ritual of the Night αναμένετε να κυκλοφορήσει επίσημα σε PC, PS4 και Xbox One, καθώς πλέον και σε Wii U & PS Vita, το Μάρτιο του 2017.

Περιμένουμε πως και πως λοιπόν περισσότερα από το development του Bloodstained για να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της τεράστιας υποστήριξης που δέχτηκε από τους fans του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Bloodstained: Ritual of the Night στο επίσημο Kickstarter του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Bloodstained: Ritual of the Night