Δείτε το trailer για το νέο Assassin’s Creed Chronicles

Η Ubisoft αποκάλυψε το trailer για το Assassin’s Creed Chronicles

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Ubisoft αποκάλυψε το trailer για το Assassin’s Creed Chronicles

Χωρίς τίτλο

To Assassin’s Creed Chronicles, είναι το δεύτερο κομμάτι του περιεχομένου που περιλαμβάνεται στο season pass. Αφηγείται την ιστορία τριών Assassins σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες και χρονικές περιόδους. Αντίθετα με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, με αυτό το DLC θα μεταφερθούμε σε Κίνα, Ινδία και Ρωσία.

Το Assassin’s Creed Chronicles: China, είναι ένας standalone 2.5 D downloadable τίτλος που διαδραματίζεται στην Κίνα του 16ου αιώνα. Στο παιχνίδι πρωταγωνιστεί μία Assassin με το όνομα Shao Jun, η οποία είναι η τελευταία δολοφόνος της κινεζικής Αδελφότητας και μαθήτρια του Ezio Auditore. Αφού της έμαθε όλα τα μυστικά και τις δεξιότητες των assassins, επιστρέφει στην πατρίδα της σε μία αναζήτηση για εκδίκηση.

acc-china-screen4-full_197361

Το Assassin’s Creed Chronicles: China θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη από 21 Απριλίου. Για όσους δεν έχουν το Season Pass, το κάθε Chronicle θα κοστίζει γύρω στα 10€. Τα υπόλοιπα Chronicles, India και Russia δεν είναι γνωστό ακόμη πότε θα κυκλοφορήσουν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer του Assassin’s Creed Chronicles, όπως και ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το DLC.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το site της Ubisoft.

Περισσότερα νέα για το Assassin’s Creed Chronicles