Η Team Refuse καλωσορίζει τον “Phrixius”, finalist του Gfinity!

Η Team Refuse μαζεύει πληροφορίες και γενικότερα ψάχνει ευκαιρίες και πραγματικά ταλέντα στα περισσότερα online games, συμπεριλαμβανομένου και του Hearthstone: Heroes of Warcraft. Η προσθήκη του Toni ή “Phrixius” όπως είναι γνωστός στη σκηνή, είναι άλλος ένας καρπός αυτής ακριβώς της προσπάθειας. Ο Phrixius είναι ευρέως γνωστός, σταθερός στη κατάταξη Top Legend παίκτης εδώ και πολλές σεζόν τώρα, ενώ έχει δημοσιεύσει decks του και συμβουλές προς άλλους παίκτες σε πασίγνωστα sites όπως το hearthpwn.com, και αποτελεί επίσης παλιό συμπαίκτη εξάσκησης του γνωστού, σεβαστού μας roster, δηλαδή των Refuse.Logan, Refuse.Ihavelethal and Refuse.Genjei. Ο Phrixius θεωρούνταν από όλους ανεπίσημος παίκτης της ομάδας […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

t1

Η Team Refuse μαζεύει πληροφορίες και γενικότερα ψάχνει ευκαιρίες και πραγματικά ταλέντα στα περισσότερα online games, συμπεριλαμβανομένου και του Hearthstone: Heroes of Warcraft. Η προσθήκη του Toni ή “Phrixius” όπως είναι γνωστός στη σκηνή, είναι άλλος ένας καρπός αυτής ακριβώς της προσπάθειας.

Ο Phrixius είναι ευρέως γνωστός, σταθερός στη κατάταξη Top Legend παίκτης εδώ και πολλές σεζόν τώρα, ενώ έχει δημοσιεύσει decks του και συμβουλές προς άλλους παίκτες σε πασίγνωστα sites όπως το hearthpwn.com, και αποτελεί επίσης παλιό συμπαίκτη εξάσκησης του γνωστού, σεβαστού μας roster, δηλαδή των Refuse.Logan, Refuse.Ihavelethal and Refuse.Genjei.

Ο Phrixius θεωρούνταν από όλους ανεπίσημος παίκτης της ομάδας για περισσότερο από δύο εβδομάδες τώρα, αλλά λόγω των πολλών υποχρεώσεων και του περιορισμένου χρόνου δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως. Ο Phrixius ωστόσο, σαν απόδειξη της αφοσίωσης του και του ταλέντου του, προκρίθηκε στο offline Gfinity Hearthstone Spring Masters II 2015 που λαμβάνει μέρος στο London από τις 17 έως τις 19 Απριλίου “αναγκάζοντάς” την επισημοποίηση τη συνεργασία και φυσικά τη παρουσία του στο event με τα χρώματα των Team Refuse. Θα παλέψει ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες του κόσμου για $10.000 εκπροσωπώντας τους!

t2

Το Gfinity είναι ένα νέο εγχείρημα, αυτοπροσδιοριζόμενο ως η “κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρία στα media & events” και αν μη τι άλλο έχουν τα φόντα για να το υποστηρίξουν αυτό: έχουν μέχρι και την ολόδικια του e-Sports arena (φωτός), στην οποία λαμβάνουν μέρος τα περισσότερα offline events, τα οποία θα κλείσουν με το “Gfinity Championship 2015 LAN, που θα πραγματοποιηθεί σε μία από τις μεγαλύτερες αρένες στη UK, θέτοντας το event ως το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό multi-title eSports event που έχει γίνει ποτέ”.

t3

t4

Μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ανακοίνωση για τον καλωσόρισμα του Phrixius, εδώ.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft