Το Fable Legends θα είναι δωρεάν

Το Fable Legends, το καινούργιο κεφάλαιο της σειράς Fable, θα βγει σε PC και Xbox One και θα είναι δωρεάν.

Platforms
 
Genres
,  
Developer
 

Το Fable Legends, το καινούργιο κεφάλαιο της σειράς Fable, θα βγει σε PC και Xbox One και θα είναι δωρεάν.
F2P_FB_Header

Σήμερα έγινε επίσημη ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Fable Legends πως το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για κατόχους Gold συνδρομής στο Xbox One, ενώ στον υπολογιστή θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένα τα Windows 10.

Στο παιχνίδι θα μπορείτε να επιλέξετε τέσσερις διαφορετικούς ήρωες, οι οποίοι κάθε δύο εβδομάδες θα δίνουν τη θέση τους σε άλλους, όπως παρόμοια συμβαίνει και με το League of Legends. Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε κάποιον συγκεκριμένο ήρωα, θα μπορείτε να το κάνετε, αγοράζοντας τον με in-game νόμισμα ή πραγματικά χρήματα.

Για τον «κακό» του παιχνιδιού, ο οποίος μάχεται ενάντια των ηρώων, θα υπάρχει επίσης η επιλογή να αγοράσετε τα διάφορα τέρατα που επιθυμείτε.

Επίσης, με πραγματικά χρήματα ή αυτά που έχετε συγκεντρώσει στο παιχνίδι, θα μπορείτε να αγοράσετε εξοπλισμό ή κουτιά (chests) που θα περιέχουν όπλα, πανοπλίες και φίλτρα.

fbfee7d9fc5f662036f84fd798da35f1_XL

Η εγγραφή  για την Beta Έκδοση μπορείτε να το κάνετε εδώ

To Fable Legends θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος, υποστηρίζοντας τη λειτουργία cross-platform. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το video που ακολουθεί.

 

 

Περισσότερα νέα για το Fable Legends