Ανακοινώθηκε ειδική έκδοση για το Dying Light κόστους 340,000 €

Περιέχει ειδικής παραγγελίας καταφύγιο, μαθήματα παρκούρ, πτήση στην Πολωνία, πάνες ενηλίκων, και πολλά άλλα. Να και κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα.   Η Techland ανακοίνωσε μια πολύ ειδική έκδοση του παιχνιδιου, την My Apocalypse Collectors Edition, η οποία κοστίζει 386,000$ δηλαδή 340,000€. Μέσα σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνονται πράγματα, όπου δικαιολογεί αυτή την τιμή, ένα ασφαλές καταφύγιο κατασκευασμένο για να μείνετε μακριά από τα ζόμπι, ένα ταξίδι στην Πολωνία όπου θα επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της Techland, γυαλιά νυχτερινής όρασης, μαθήματα παρκούρ, και πολλά άλλα.   Η Techland θα διαθέσει αυτή την έκδοση μόνο στην Αγγλία. Το Dying Light κυκλοφόρησε […]

Περιέχει ειδικής παραγγελίας καταφύγιο, μαθήματα παρκούρ, πτήση στην Πολωνία, πάνες ενηλίκων, και πολλά άλλα.

54ec9f6c8f7f5

Να και κάτι που δεν βλέπουμε κάθε μέρα.

 

Η Techland ανακοίνωσε μια πολύ ειδική έκδοση του παιχνιδιου, την My Apocalypse Collectors Edition, η οποία κοστίζει 386,000$ δηλαδή 340,000€. Μέσα σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνονται πράγματα, όπου δικαιολογεί αυτή την τιμή, ένα ασφαλές καταφύγιο κατασκευασμένο για να μείνετε μακριά από τα ζόμπι, ένα ταξίδι στην Πολωνία όπου θα επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της Techland, γυαλιά νυχτερινής όρασης, μαθήματα παρκούρ, και πολλά άλλα.

 

Η Techland θα διαθέσει αυτή την έκδοση μόνο στην Αγγλία. Το Dying Light κυκλοφόρησε σε CD στις Ηνωμένες Πολιτείες τον προηγούμενο μήνα αλλά στην Αγγλία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

 

Το επίκεντρο του My Apocalypse Collectors Edition είναι το καταφύγιο, κατασκευασμένο από την Tiger Log Cabins το οποίο μέσα θα είναι πλήρως εξοπλισμένο, με όλες τις ανέσεις, όπως τηλεόραση, xbox one και σύστημα ήχου.

 

Ειδικότερα το πακέτο περιλαμβάνει:

 

  • Ειδικό καταφύγιο από την Tiger Log Cabins
  • Μαθήματα παρκούρ
  • Γνωριμία με τους προγραμματιστές και συμμετοχή σε πάρτυ στην Πολωνία
  • Το πρόσωπο σας θα προστεθεί σε έναν από τους ζόμπι χαρακτήρες του παιχνιδιού
  • Γυαλιά νυχτερινής όρασης από το Dying Light και πάνες ενηλίκων για τα νυχτερινά τμήματα του παιχνιδιού
  • 4 υπογεγραμμένες εκδόσεις του παιχνιδιού
  • 2 ακουστικά Razer Tiamat
  • Μία φιγούρα ζόμπι σε ανθρώπινες διαστάσεις

 

Το Dying Light “My Apocalypse” Collectors Edition είναι διαθέσιμο για παραγγελία.

 

Θα διατεθεί προς λιανική πώληση στην Αγγλία στις 27 Φεβρουαρίου.

 

Περισσότερα νέα για το Dying Light