Το preorder του Resident Evil HD ευνοεί τους χρήστες PS3 και PS4

Η Sony σε συνεργασία με την capcom προσφέρουν την δυνατότητα cross-buy σε όσους κάνουν preorder το παιχνίδι. «Cross-buy» σημαίνει πως όταν κάποιος χρήστης αγοράσει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού για PS3 ή για PS4 στην τιμή τον 20$ θα μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι και για τις δυο πλατφόρμες δωρεάν. Όμως υπάρχει μια μικρή παγίδα καθώς ο χρήστης πρέπει να κάνει το preorder από το PlayStation Network και να βρίσκετε στην Βόρεια Αμερική. Εκτός από το cross-buy  οι χρήστες θα λαμβάνουν ένα μοναδικό theme. Το Resident Evil HD δεν είναι κάποιος νέος τίτλος της Capcom με νέο story mode, είναι ένα […]

Publisher
 
Developer
 

Η Sony σε συνεργασία με την capcom προσφέρουν την δυνατότητα cross-buy σε όσους κάνουν preorder το παιχνίδι.

ss_9434118b97c6cc4e2adb4501043a75b35f0ad7d8-1920x1080

«Cross-buy» σημαίνει πως όταν κάποιος χρήστης αγοράσει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού για PS3 ή για PS4 στην τιμή τον 20$ θα μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι και για τις δυο πλατφόρμες δωρεάν.

Όμως υπάρχει μια μικρή παγίδα καθώς ο χρήστης πρέπει να κάνει το preorder από το PlayStation Network και να βρίσκετε στην Βόρεια Αμερική. Εκτός από το cross-buy  οι χρήστες θα λαμβάνουν ένα μοναδικό theme.

Το Resident Evil HD δεν είναι κάποιος νέος τίτλος της Capcom με νέο story mode, είναι ένα remake από την έκδοση του GameCube που κυκλοφόρησε το 2002. Βέβαια και αυτή η έκδοση είναι remake  από την έκδοση του PS1 που κυκλοφόρησε το 1996.

Το καινούργιο Resident Evil HD έχει δεχτεί μεγάλες βελτιώσεις στα γραφικά. Το Xbox One και το PS4 θα υποστηρίζουν 1080p ανάλυση.

Untitled

Η Capcom θα κυκλοφορήσει και το Resident Evil: Revelations 2 μέσα στο 2015 και επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω στο Resident Evil 7

H κυκλοφορία του Resident Evil HD θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου του 2015 για PS3,PS4,Xbox 360,Xbox One και PC.

Περισσότερα νέα για το Resident Evil: Remake