Νέα για τους οπαδούς του Final Fantasy XIV:A Realm Reborn

Love is in the air Η Square Enix ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα  του  πολυαναμενόμενου   Eternal Bond(Patch 2.45) για το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Το χαρακτηριστικό αυτό της τελετής του Eternal Bonding, είναι μια ιεροτελεστία μεταξύ 2 ατόμων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν έναν όρκο αφοσίωσης ο ένας προς τον άλλο. Με τον τρόπο αυτό, τα 2 μέλη λαμβάνουν ειδικά βραβεία ως μέρος της τελετής. Το νέο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, περιλαμβάνει  3 διαφορετικά επίπεδα της Τελετής. Από ‘ζευγάρια’ που να θέλουν να προσθέσουν κάτι επιπλέον στην ειδική τους περίσταση, μέχρι και παίχτες που εύχονται για ένα απλό event. Όσοι  ενώθηκαν […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Love is in the air

Η Square Enix ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα  του  πολυαναμενόμενου   Eternal Bond(Patch 2.45) για το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Το χαρακτηριστικό αυτό της τελετής του Eternal Bonding, είναι μια ιεροτελεστία μεταξύ 2 ατόμων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν έναν όρκο αφοσίωσης ο ένας προς τον άλλο. Με τον τρόπο αυτό, τα 2 μέλη λαμβάνουν ειδικά βραβεία ως μέρος της τελετής.

FFXIV_Eternal_Bond_14181317961

Το νέο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, περιλαμβάνει  3 διαφορετικά επίπεδα της Τελετής. Από ‘ζευγάρια’ που να θέλουν να προσθέσουν κάτι επιπλέον στην ειδική τους περίσταση, μέχρι και παίχτες που εύχονται για ένα απλό event. Όσοι  ενώθηκαν μαζί με  μία από αυτές τις ιδιαίτερες τελετές, καλωσορίζονται στο  Sanctum of the Twelve. Εκεί, τους δίνεται η δυνατότητα να δώσουν όρκο μπροστά σε θεούς κι ανθρώπους.

 

Τέλος, τα πακέτα κυμαίνονται από Standard έως Premium και περιλαμβάνουν ένα μεγάλο αριθμό αντικειμένων όπως εξοπλισμό, κουπόνια για hairstyle, βραβεία τελετής κι άλλα.