Δείτε το νέο trailer του Witcher 3: Wild Hunt

Ο Geralt δεν είναι ο μόνος playable χαρακτήρας…

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Ο Geralt δεν είναι ο μόνος playable χαρακτήρας…

witcher_3_wild_hunt

Στο Elder Blood trailer, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, αποκαλύφθηκε ότι ο Geralt δεν θα είναι ο μόνος playable χαρακτήρας στο Witcher 3. Παρ’ όλα αυτά, δεν γνωρίζουμε ακόμη με σιγουριά ποιος θα είναι ο άλλος χαρακτήρας, με τον οποίο θα οδηγηθούμε σε νέες περιπέτειες.

Σχετικά με το Whitcher 3: Wild Hunt, ο Geralt θα έρθει αντιμέτωπος με το στρατό των «Wild Hunt» ο οποίος καταστρέφει τα πάντα στο δρόμο. Όσον αφορά το περιεχόμενο, ο νέος τίτλος θα είναι 3 φορές μεγαλύτερος από τα προηγούμενα παιχνίδια. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα είνα 20% μεγαλύτερος από το Skyrim. Η Developer ομάδα του παιχνιδιού, έχει επίσης αποκαλύψει ότι θα σας πάρει 50 ώρες για να τερματίσετε το main story και άλλες 50 ώρες για τα side quest. Τέλος κάθε πράξη που θα κάνει ο χαρακτήρας σας, θα επιρεάζει την πορεία του παιχνιδιού, αλλά και σε κάθε quest θα έχετε διάφορες επιλογές στην διάθεσή σας, με διαφορετικές ανταμοιβές.

Το Witcher 3 θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου 2015 για PC, PS4 και Xbox One. Για όλους τους fan των RPG το Witcher είναι ένα must-take παιχνίδι για το 2015.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Witcher 3 Wild Hunt