Εισβολή στις εγκαταστάσεις της Ace Chemicals [Μέρος 2ο]

Be the Batman

Be the Batman….

bat-ark-2-batman-arkham-knight-your-ultimate-guide-to-the-ultimate-batman-simulator

Η Rocksteady Studios, όπως είχε υποσχεθεί, κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος της εισβολής του «Σκοτεινού Ιππότη» στις εγκαταστάσεις της Ace Chemicals.

Το δεύτερο video της τριλογίας, λοιπόν, είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Batmobile, το οποίο «σαρώνει» όπως βλέπετε οτιδήποτε στο πέρασμά του. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, το Arkham Knight θα έχει αρκετά αναβαθμισμένα open world στοιχεία στο gameplay του, που δεν συνηθίσαμε στους προηγούμενους τίτλους, πράγμα που του επιτρέπει να θέσει προς χρήση το Batmobile, ώστε ο παίχτης να διανύσει με ευκολία μακρινές αποστάσεις. Πέρα από μεταφορικό μέσο, όπως παρατηρείτε στο trailer, το Batmobile μπορεί να γίνει ένα χρήσιμο όπλο για το Batman, το οποίο θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα αντίπαλα τανκ, που θα προσπαθήσουν να σας εμποδίσουν από το να αποτρέψετε τα σχέδια του Arkham Knight και του Scarecrow.

Η εισβολή στις εγκαταστάσεις της Ace Chemicals πρόκειται να ολοκληρωθεί στο επόμενο video που θα δημοσιεύσει η Rocksteady Studios. Το πρώτο μέρος, που περιέχει το προηγούμενο trailer, αλλά και κάποιες πληροφορίες για το ποιος είναι ο «Ιππότης της Άρκαμ», μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

Το Batman: Arkham Knight θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2015 για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε το Trailer (Part 2):

Περισσότερα νέα για το Batman: Arkham Knight