Η SteelSeries και η Fnatic ανακοίνωσαν νέα περιφερειακά

H SteelSeries ανακοίνωσε σήμερα σε συνεργασία με την ομάδα Fnatic, ένα νέο line-up περιφερειακών

H SteelSeries ανακοίνωσε σήμερα σε συνεργασία με την ομάδα Fnatic, ένα νέο line-up περιφερειακών

Τα περιφερειακά Fnatic Edition σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την ομάδα, αρχής γενομένης από την αρχική έκδοση προϊόντων της SteelSeries και τώρα με τις νέες co-branded εκδόσεις. Οι Fnatic με χρώματα πορτοκαλί και μαύρο, μαζί με το αναγνωρισμένο λογότυπο, είναι αυτά που ξεχωρίζουν στην ειδική έκδοση ακουστικού, στο Rival Optical Mouse και στο πληκτρολόγιο Apex.

SteelSeries Rival Fnatic – $ 69,99 / € 69,99
Το βραβευμένο Rival Optical Mouse παίρνει ένα Fnatic makeover. Διαθέτει έναν οπτικό αισθητήρα με μηδενική επιτάχυνση,  μοναδικό ομάδα Fnatic σχεδιασμό και ένα μαλακό φινίρισμα αφής για μεγαλύτερη άνεση.

Εργονομική λαβή του τονίζεται από molded καουτσούκ, πλαϊνές λαβές και διαισθητική- εργονομική τοποθέτηση κουμπιών. Το Rival μπορεί να προσαρμοστεί μέσα από μια σειρά χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων του χρόνου απόκρισης, ρυθμιζόμενα κουμπιά, δύο ζώνες φωτισμού και τις ρυθμίσεις SteelSeries ExactTech.

1c

SteelSeries 9Η Fnatic Edition – $ 169,99 / € 169,99
Το Fnatic 9Η είναι ένα πλήρως φορτωμένο με χαρακτηριστικά Dolby 7.1 surround headset για παιχνίδια με ακριβής και πλήρη γκάμα ήχου. Το headset προσφέρει μια φυσική και ακριβή επέκταση του μπάσου σε λεπτομέρεια υψηλής συχνότητας, χάρη στην επόμενη γενιά των προγραμμάτων οδήγησης ήχου SteelSeries. Το 9Η είναι άνετο, ανθεκτικό και διαθέτει διπλό κλειστό κάλυμμα των αυτιών, το οποίο παρέχει στους παίκτες την σαφή κατεύθυνση του ήχο. Επίσης το 9Η προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες απόδοσης μικρόφωνου και μια σειρά από ρυθμίσεις ήχου.

1b

SteelSeries Apex Fnatic Edition – $ 109,99 / € 109,99
Το πληκτρολόγιο Apex Gaming έχει τον τίτλο ως το ταχύτερο gaming πληκτρολόγιο στον κόσμο, χάρη στο σχεδιασμό χαμηλού προφίλ και την εργονομική διάταξη των πλήκτρων. Οι δυνατότητες παραμετροποίησης του φτάνουν έως τους 88 πιθανούς συνδυασμούς πλήκτρων και 16,8 εκατ επιλογές στον φωτισμό. Το Fnatic λογότυπο εμφανίζεται σε αυτή την έκδοση του πληκτρολογίου, καθιστώντας το ένα must-have για κάθε fan της Fnatic.

1a