Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Total War: Attila

Ο Αττίλας έρχεται και φέρνει και…. DLC!

Platform
 

Ο Αττίλας έρχεται και φέρνει και…. DLC!

 

gs-attila

Η SEGA ανακοίνωσε ότι το ένατο παιχνίδι της σειράς, Total War: Attila, θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου 2015 για το PC. Το strategy game της Creative Assembly θα ακολουθήσει τις «βάρβαρες» εκστρατείες του Αττίλα, βασιλιά των Ούννων (395 AD, Σκοτεινές Εποχές).

Πέρα από την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η Sega ανακοίνωσε ότι μαζί με το pre-order του Total War: Attila θα αποκτήσουμε και το «Viking Forefathers Culture Pack», που θα μας επιτρέψει να χειριστούμε τρεις νέες, βόρειες γερμανικές φυλές, τους Δανούς (Danes), Γέπιδες (Jutes) και Geats. Όπως θα παρακολουθήσετε και στο trailer, οι τρεις αυτές πολεμοχαρείς φυλές, θα έχουν το δικό τους μοναδικό τρόπο στο πεδίο μάχης και τις δικές τους ναυτικές μονάδες. Οι τρεις λαοί, λοιπόν, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τον δρόμο από τις παγωμένες πατρίδες τους, για να κάνουν εκστρατείες, λεηλασίες και να δείξουν λίγη ‘βαρβαρότητα’ στην ‘Μάστιγα του Θεού’, Αττίλα!

Τέλος, η Sega δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει και μία Special Edition του Total War: Attila η οποία θα περιλαμβάνει το Pre-Order Bonus, μία συλλεκτική θήκη αλλά και ένα βιβλίο για τον Αττίλα, από τις διάσημες εκδόσεις ιστορικών βιβλίων, Osprey. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η Special Edition, θα κυκλοφορήσει μόνο στην Βόρεια Αμερική, αλλά προφανώς θα μπορείτε να την προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα του εξωτερικού.

Περισσότερες Πληροφορίες για το Total War: Attila, σχετικά με το gameplay και το περιεχόμενο,  μπορείτε να βρείτε στο άρθρο του Δημήτρη Αραμπατζίδη, εδώ.

Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Total War: Attila