Χωρίς multiplayer το Just Cause 3

Πολύ πιθανή φαίνεται η προσθήκη του αργότερα

Platforms
 

Πολύ πιθανή φαίνεται η προσθήκη του αργότερα.

just-cause-3as

Παρ’ όλη την επιτυχία του fan-made multiplayer mode για το Just Cause 2, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην αποδοχή, ο τρίτος τίτλος της σειράς δεν θα έχει την δυνατότητα αυτήν, σύμφωνα με την Avalance Studios που αναπτύσσει τον τίτλο.  Ο συνιδρυτής της Αvalance, Christofer Sunberg, μίλησε στο GameInformer και παρ’όλo τον ενθουσιασμό του και τα καλά λόγια που είπε για το multiplayer mode του Just Cause 2, δήλωσε πως το βάρος στο Just Cause 3  πρέπει  να πέσει στην sandbox εμπειρία για την οποία  είναι γνωστή η σειρά.

«Χρωστάμε πολλά σε αυτούς (σ.σ του fans). Υποστήριξαν και κράτησαν το παιχνίδι ζωντανό τόσα χρόνια μετά την έκδοσή του. Δεν περιμένουμε από τους fans να φτιάξουν  multiplayer mode για το Just Cause  3, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να επιλέξεις που θες να εστιάσεις. H δύναμή μας είναι η sandbox εμπειρία και θέλουμε να παραδώσουμε μια εξαιρετική τέτοια εμπειρία στο Just Cause 3». O Sunberg  σημειώνει πως  «Ίσως στο μέλλον να φέρουμε  τον Rico στον σύγχρονο κόσμο  του mutiplayer».

Η Square Enix που έχει αναλάβει την έκδοση του Just Cause 3, προσάρτησε πρόσφατα κάποια μέλη από την νεοσύστατη cloud-gaming εταιρία  της, Shinra Technologies, στην Αvalance. Ο αντιπρόεδρος της Shinra Technologies Jacob Navok σε πρόσφατη δήλωσή του δεν επιβεβαιώνει ευθέως την ανάπτυξη multiplayer για το Just Cause 3, την υπονοεί όμως λέγοντας πως «Αυτό που βλέπουμε στο εγγύς μέλλον είναι cloud games να αναπτύσσονται από την αρχή,  αλλά και η εμπλούτιση τίτλων που ήδη αναπτύσσονται» και συνεχίζει λέγοντας πως, «Για παράδειγμα το να πάρουμε ένα παιχνίδι που δεν έχει mulplayer και να του το προσθέσουμε εύκολα είναι αυτό που φανταζόμαστε»

Η δήλωση αυτή, αν και γενικόλογη, συμπληρώνεται με την φράση «Επεξεργαζόμαστε μια πιθανή μελλοντική συνεργασία με  την Avalance» και όταν το GameInformer τον ρώτησε ευθέως εάν η Shinra βοηθάει την Avalance να αναπτύξει το  multiplayer του Just Cause 3 είπε «Λογικό μου φαίνεται».

Τα παραπάνω εξάρουν την φαντασία των φίλων της σειράς Just Cause και πυροδοτούν τα σενάρια για προσθήκη του multiplayer κομματιού στο παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του.

Το Just Cause 3 θα  κυκλοφορήσει το 2015 για PC, Ps4 και Xbox One.

Περισσότερα νέα για το Just Cause 3