Πρώτη διάκριση για τους On Top

Η ομάδα «μυστήριο» πριν από μερικές μέρες έκανε τα αποκαλυπτήρια της και ήδη γιορτάζει την κατάκτηση του πρώτου της Τουρνουά

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η ομάδα «μυστήριο» πριν από μερικές μέρες έκανε τα αποκαλυπτήρια της και ήδη γιορτάζει την κατάκτηση του πρώτου της Τουρνουά.

Στο Τουρνουά του eFood.gr έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους οι On Top. Η νεοσύστατη ομάδα έφτασε στην κατάκτηση του Τουρνουά με μια εύκολη νίκη στον τελικό εναντίων των Skill Depends On Mind με 2-0. Παίκτες κλειδιά για τους On Top ήταν οι R1ou και Aguero οι οποίοι είχαν και τα περισσότερα Kills της ομάδας και στα 2 παιχνίδια.

Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε με σκορ 29-11 υπέρ των On Top. Με ένα πολύ ωραίο 4 v 1 Turret Dive στην Riven στο 3 λεπτό του παιχνιδιού, οι On Top πήραν το First Blood και αμέσως μετά το Outter Top Turret, δείχνοντας στους αντιπάλους τους ότι ήταν εκεί «για να παλέψουν για το φαγητό τους». Με μια σειρά από κερδισμένα objectives οι Skill Depends On Mind κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι στα ίσα μέχρι το 12 λεπτό όπου και έγινε το πρώτο ουσιαστικό Team Fight έξω από τον δράκο. Οι SDM κατάφεραν να πάρουν τον δράκο αλλά όχι όμως και την μάχη που ακολούθησε. Κάπου εκεί οι On Top περάσανε μπροστά στο Gold και όλα τα άλλα έμοιαζαν μια τυπική διαδικασία όσο και αν οι SDM προσπαθούσαν. 1-0 για τους On Top.

Αναλυτικά το πρώτο παιχνίδι εδώ

Το δεύτερο παιχνίδι τελείωσε με σκορ 28-10 υπέρ των On Top. Οι SDM μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι αυτή την φορά, με ένα γρήγορο Turret στο 3ο λεπτό αλλά και με το First Blood πάνω στον Rumble του NaSoMaNiΑC ένα λεπτό αργότερα. Κάπου εκεί όμως το παιχνίδι γύρισε προς τους OnTop χωρίς επιστροφή. Αξιοσημείωτη σε αυτό το παιχνίδι ήταν η εμφάνιση του EleAle με την Nami. Ήταν πάντα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για να δώσει την extra βοήθεια που χρειαζόταν η ομάδα του. Ωραία εμφάνιση και από Aguero και R1ou και σε αυτό το παχνίδι με Graves και LeBlanc αντίστοιχα.

Αναλυτικά το δεύτερο παιχνίδι εδώ

Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες για την πορεία τους στο Τουρνουά.

Και στα 2 παιχνίδια τα Bans που εμφανίζονται δεν είναι τα πραγματικά λόγω εφαρμογής του συστήματος Placeholder

Περισσότερα νέα για το League of Legends