Νέο Gameplay βίντεο για το Dragon Age: Inquisition

Παρακολουθήστε 9 λεπτά από το gameplay του πολυαναμενόμενου Dragon Age: Inquisition , με όλες τις ρυθμίσεις γραφικών στο μέγιστο! Πόσο όμορφη, λοιπόν, δείχνει η έκδοση του Dragon Age: Inquisition για υπολογιστή, με όλα της τα .. »καλούδια» ενεργοποιημένα; Ε, πολύ, μα πολύ εντυπωσιακή προφανώς! Ο rechyyy (clayman90) , ένας εκ των αρκετά αναγνωρίσιμων YouTubers, μας έδωσε μια γεύση από το σχετικό event, στα πλαίσια του οποίου οι άνθρωποι της EA μας παρουσίασαν το υλικό που θα απολαύσετε παρακάτω. Πρόκειται για μια εντυπωσιακότατη επίδειξη δύναμης της Frostbite, που δεν αποτυγχάνει στιγμή να εντυπωσιάσει με τα καταιγιστικά της ειδικά εφέ. Ενδεχομένως, να γίνεται δύσκολο […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Παρακολουθήστε 9 λεπτά από το gameplay του πολυαναμενόμενου Dragon Age: Inquisition , με όλες τις ρυθμίσεις γραφικών στο μέγιστο!

gs-dragonage

Πόσο όμορφη, λοιπόν, δείχνει η έκδοση του Dragon Age: Inquisition για υπολογιστή, με όλα της τα .. »καλούδια» ενεργοποιημένα; Ε, πολύ, μα πολύ εντυπωσιακή προφανώς!

Ο rechyyy (clayman90) , ένας εκ των αρκετά αναγνωρίσιμων YouTubers, μας έδωσε μια γεύση από το σχετικό event, στα πλαίσια του οποίου οι άνθρωποι της EA μας παρουσίασαν το υλικό που θα απολαύσετε παρακάτω. Πρόκειται για μια εντυπωσιακότατη επίδειξη δύναμης της Frostbite, που δεν αποτυγχάνει στιγμή να εντυπωσιάσει με τα καταιγιστικά της ειδικά εφέ.

Ενδεχομένως, να γίνεται δύσκολο να διακρίνετε τις λεπτομέρειες που, σε πολλές περιπτώσεις, κάνουν και τη διαφορά – ειδικά εφόσον ληφθεί υπ’όψιν και η απογοητευτική ποιότητα συμπίεσης και bitrate, για τα οποία ευθύνεται το YouTube. Ωστόσο το γεγονός παραμένει: η λεπτομέρεια που αποδίδεται είναι εξαιρετική…

Το Dragon Age: Inquisition, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 21 Νοεμβρίου.

Απολαύστε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Dragon Age: Inquisition
Tags
,