Νέες πληροφορίες για το Tekken 7

Η Bandai Namco μας αποκαλύπτει νέους χαρακτήρες και πολλά άλλα!   Μέσα από τα video, τις εικόνες και τα νέα, που διαρρέουν στο διαδίκτυο, μπορούμε να δούμε την άφιξη νέων χαρακτήρων στο Tekken 7. Δύο νέοι characters, λοιπόν, με ονόματα Claudio και Katarina, πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο Tekken. Η Bandai Namco, όμως, δεν σταματάει εκεί. Κάνει νέες, θεμελιώδεις αλλαγές στη φόρμουλα του Tekken. Για παράδειγμα, θα υπάρξουν δύο νέες προσθήκες στο Tekken 7, οι οποίες είναι τα Rage Arts και Power Crush. Με τα Rage Arts, οι παίχτες μπορούν να εισέλθουν με συγκεκριμένες fighting εντολές σε Rage State, όπου θα αυξήσει […]

Platforms
 

Η Bandai Namco μας αποκαλύπτει νέους χαρακτήρες και πολλά άλλα!

2679345-tekken+72

 

Μέσα από τα video, τις εικόνες και τα νέα, που διαρρέουν στο διαδίκτυο, μπορούμε να δούμε την άφιξη νέων χαρακτήρων στο Tekken 7. Δύο νέοι characters, λοιπόν, με ονόματα Claudio και Katarina, πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους στο νέο Tekken. Η Bandai Namco, όμως, δεν σταματάει εκεί. Κάνει νέες, θεμελιώδεις αλλαγές στη φόρμουλα του Tekken.

Για παράδειγμα, θα υπάρξουν δύο νέες προσθήκες στο Tekken 7, οι οποίες είναι τα Rage Arts και Power Crush.

Με τα Rage Arts, οι παίχτες μπορούν να εισέλθουν με συγκεκριμένες fighting εντολές σε Rage State, όπου θα αυξήσει το attack damage του χαρακτήρα και θα του δώσει πρόσβαση σε special κινήσεις. Έπειτα το Power Crush δίνει την δυνατότητα για special κινήσεις, τις οποίες δεν μπορεί να διακόψει ο αντίπαλος. Παρ’ όλα αυτά, ο χαρακτήρας σας είναι ‘ανοιχτός’ στο να δέχεται ζημιά, κατά το Power Crush.

Επίσης, η Bandai Namco αποκάλυψε κάποια από τα Character Customization Items, που διαθέτει το Τekken 7. Κάποια δείγματα από το Customization, προβάλλονται στους Heihachi, Lars, και Law.

Heicachi:

fLJ7zZguXTjv_AyQmdh2pKuxKEDXISr7EEEV3LmgSw_thumb

Lars:

fLJ7zZguXTjv_AyQmdh2pJ_ImlQKaWTIlyRJC98fSA_thumb

Law:

fLJ7zZguXTjv_AyQmdh2pMxgkK1IjDQkG6EMPqcvBs_thumb

Το video με τον Claudio

Το video με την Katarina

Περισσότερα νέα για το Tekken 7