Λεπτομερής δημιουργία χαρακτήρα στο Dragon Age: Inquisition

Τα character creation tools, για ένα πετυχημένο character creator Ένας καλός τρόπος για να κρατήσει η BioWare τους υποστηρικτές της, στην μεγάλη περιπέτεια του Dragon Age: Inquisition, είναι τα σωστά εργαλεία δημιουργίας χαρακτήρα, που θα φέρουν στη ‘ζωή’, τον ήρωα της αρεσκείας σας. Η BioWare μας παρουσίασε ένα βίντεο μικρής διάρκειας, τονίζοντας τις λεπτομέρειες και το βάθος των διαθέσιμων επιλογών για την δημιουργία χαρακτήρα, που παρέχει το Dragon Age: Inquisition. Για παράδειγμα, πέρα από τις συνηθισμένες ρυθμίσεις, όπως η επιλογή για το χρώμα του δέρματος ή των ματιών, τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε από τον λοβό του αυτιού, μέχρι και το μήλο […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Τα character creation tools, για ένα πετυχημένο character creator

DAI-Chara_09-29-14

Ένας καλός τρόπος για να κρατήσει η BioWare τους υποστηρικτές της, στην μεγάλη περιπέτεια του Dragon Age: Inquisition, είναι τα σωστά εργαλεία δημιουργίας χαρακτήρα, που θα φέρουν στη ‘ζωή’, τον ήρωα της αρεσκείας σας.

Η BioWare μας παρουσίασε ένα βίντεο μικρής διάρκειας, τονίζοντας τις λεπτομέρειες και το βάθος των διαθέσιμων επιλογών για την δημιουργία χαρακτήρα, που παρέχει το Dragon Age: Inquisition. Για παράδειγμα, πέρα από τις συνηθισμένες ρυθμίσεις, όπως η επιλογή για το χρώμα του δέρματος ή των ματιών, τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε από τον λοβό του αυτιού, μέχρι και το μήλο του Αδάμ.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα νέα για το Dragon Age: Inquisition
Tags
,