H HP ανακοίνωσε την σειρά Stream από Notebooks και Tablets

Η HP ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της καινοτόμου Stream σειράςΓίνεται προσθήκη δύο νέων Laptop και δύο νέων Tablet, τα οποία χρησιμοποιούν το λειτουργικό Windows και αξιοποιούν το cloud. ‘Σήμερα, οι καταναλωτές απαιτούν φορητά προϊόντα που ταιριάζουν στο προσωπικό τους στυλ και να τους επιτρέπουν να εργαστούν και να παίξουν οπουδήποτε και αν βρίσκονται’, δήλωσε ο Mike Nash, αντιπρόεδρος και διαχείρισης προϊόντων της HP. ‘Τα προϊόντα της HP σειράς σχεδιάστηκαν με σκοπό την κομψή σχεδίαση, την φορητότητα, την δωρεάν χρήση cloud, και την εξοικείωση με Windows και το Office 365′. Ένα νέο είδος Laptop Το καινοτόμο HP Stream, είναι ένα νέο είδος των Laptop, με […]

Η HP ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της καινοτόμου Stream σειράςhp-stream-2Γίνεται προσθήκη δύο νέων Laptop και δύο νέων Tablet, τα οποία χρησιμοποιούν το λειτουργικό Windows και αξιοποιούν το cloud.

‘Σήμερα, οι καταναλωτές απαιτούν φορητά προϊόντα που ταιριάζουν στο προσωπικό τους στυλ και να τους επιτρέπουν να εργαστούν και να παίξουν οπουδήποτε και αν βρίσκονται’, δήλωσε ο Mike Nash, αντιπρόεδρος και διαχείρισης προϊόντων της HP. ‘Τα προϊόντα της HP σειράς σχεδιάστηκαν με σκοπό την κομψή σχεδίαση, την φορητότητα, την δωρεάν χρήση cloud, και την εξοικείωση με Windows και το Office 365′.

Ένα νέο είδος Laptop

Το καινοτόμο HP Stream, είναι ένα νέο είδος των Laptop, με λειτουργικό Windows, που παρέχουν υπηρεσίες επιπρόσθετης αξίας, με δωρεάν cloud για άμεση πρόσβαση και κοινή χρήση περιεχομένου έως 1 TB στο Microsoft OneDrive για ένα χρόνο. Επίσης,  περιλαμβάνεται στο πακέτο μία κάρτα 25$ ως δώρο, για να τη χρησιμοποιήσετε για αγορές από το Store της Microsoft, όπως εφαρμογές, βίντεο, ή XBOX παιχνίδια.

Στο παρελθόν οι πελάτες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στο ακριβό, λεπτό και ελαφρύ Laptop ή στο ακριβό, το οποίο ήταν παχύτερο και βαρύτερο. Οι κάτοχοι του HP Stream, μπορούν να απολαύσουν και τους δύο κόσμους σε ένα λεπτό, ελαφρύ και προσιτό φορητό υπολογιστή, με τη δύναμη για τις περισσότερες καθημερινές εργασίες.

Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την ψυχαγωγία υψηλής ευκρίνειας (HD), με μία οθόνη 13,3″ ή 11,6 ή προαιρετικά HD οθόνη αφής, ενώ o καινοτόμος fanless σχεδιασμός, συνδυάζεται με έναν υψηλής απόδοσης Intel Celeron επεξεργαστή και 32 GB μνήμης flash eMMC, τα οποία επιτρέπουν την ήσυχη και δροσερή λειτουργία. Επίσης, είναι διαθέσιμα σε εκπληκτικά χρώματα, όπως τα Orchid Magenta και Horizon Μπλε, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τα περισσότερα βλέμματα.

H σειρά Stream, περιλαμβάνει επίσης, την πρόσφατη ανακοίνωση του 14-ιντσου φορητό υπολογιστή HP Stream. με κομψό design, υπηρεσίες cloud επιπρόσθετης αξίας και με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Η HP το θεωρεί μια ελκυστική κινητή συσκευή για τους on-the-go πελάτες.

Μείνετε συνδεδεμένοι και κάντε περισσότερα με τα HP Stream Tablets

Τα HP Stream 7 και Stream 8 με λειτουργικό Windows, συνδέουν τους πελάτες με την εργασία και τους φίλους σε εξαιρετική τιμή. Τα cloud-connected, Intel-powered 7″ και 8″ Tablets, περιλαμβάνουν ένα free έτος χρήσης Office 365 Personal, 60 λεπτά στο Skype κάθε μήνα, 1 TB Microsoft OneDrive cloud για ένα έτος και μια πλήρη εμπειρία των Windows 8.1. Το Stream 8 Tablet περιλαμβάνει ένα προαιρετικό πακέτο 200 MB 4G δικτύου κάθε μήνα.

Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το tablet τους με την οθόνη Έναρξης, τα live tiles καθώς και την δυναμική οθόνη κλειδώματος.

Τιμή και διαθεσιμότητα 

Τα νέα HP προϊόντα, αναμένεται να είναι διαθέσιμα τον Νοέμβρη στις H.Π.Α.

  • HP Stream 11.6″ ξεκινά από $199.99.
  • HP Stream 13.3″ ξεκινά από $229.99.
  • HP Stream 7 Tablet ξεκινά από $99.99.
  • HP Stream 8 Tablet ξεκινά από $149.99.

HP_Stream_133_01 HP_Stream_8_01

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο: