Διαθέσιμη η MSI Z97S SLI Krait Edition

H MSI ανακοίνωσε την Z97S SLI Krait EditionΕμπνευσμένο από συνεργασία της ελίτ των case modders του κόσμου, η νέα Z97S SLI Krait Edition είναι εξοπλισμένη με ένα οπλοστάσιο από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, όπως το NVIDIA SLI, για τους λάτρεις που θέλουν να συνδέουν πολλαπλές κάρτες γραφικών. On-board M.2 και SATA Express συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αποθήκευσης, με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10 Gb/s. Το Military Class 4 προσφέρει όλη την σταθερότητα που χρειάζεστε μέσα από προσεκτικά επιλεγμένα και ελεγμένα στοιχεία και υλικά κατασκευής. Η μητρική Z97S SLI Krait Edition, απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν μία χαρακτηριστική […]

H MSI ανακοίνωσε την Z97S SLI Krait Edition121bΕμπνευσμένο από συνεργασία της ελίτ των case modders του κόσμου, η νέα Z97S SLI Krait Edition είναι εξοπλισμένη με ένα οπλοστάσιο από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, όπως το NVIDIA SLI, για τους λάτρεις που θέλουν να συνδέουν πολλαπλές κάρτες γραφικών. On-board M.2 και SATA Express συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αποθήκευσης, με ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10 Gb/s. Το Military Class 4 προσφέρει όλη την σταθερότητα που χρειάζεστε μέσα από προσεκτικά επιλεγμένα και ελεγμένα στοιχεία και υλικά κατασκευής. Η μητρική Z97S SLI Krait Edition, απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν μία χαρακτηριστική πλούσια μητρική, με μια μοναδική εμφάνιση και αίσθηση.

Τέλεια για Case Modding

Η νέα MSI Z97S SLI Krait Edition έχει σχεδιαστεί ειδικά από την ελίτ των case modders για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κοινότητας που λαχταρούσε μια μία μητρική καθαρά μαύρη και άσπρη.

Σχεδιασμένη για Multi-GPU

Οι MSI μητρικές διαθέτουν ένα ή περισσότερα PCI Express 3.0 slots, απόλυτα ευθυγραμμισμένα και με αρκετό χώρο για βέλτιστη ροή του αέρα όταν ο κάτοχος χρησιμοποιεί πολλαπλές κάρτες γραφικών. Αυτό επιτρέπει τη συνεχή μέγιστη απόδοση γραφικών, ενώ εσείς απολαμβάνετε τα καλύτερα γραφικά με το NVIDIA SLI και το AMD CrossFire.

Σταθερή και εξαιρετικά αποτελεσματική με το Military Class 4

Σχεδιασμένες για να παρέχουν στους καταναλωτές με την υψηλότερη ποιότητα και σταθερότητα, οι MSI χρησιμοποιεί την νέα Military Class 4 σε όλες της νέες MSI Z97. Το Military Class 4 έχει περάσει επτά MIL-810G test για να διασφαλιστεί η σταθερή λειτουργία κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Το πιο προηγμένο BIOS και OC Genie 4

Οι MSI μητρικές είναι επίσης εξοπλισμένες με πολλές αποκλειστικές νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένου του one-second overclocking OC Genie 4, του βραβευμένου στο interface Click BIOS 4 και το λογισμικό Command Center, το οποίο συνδυάζει χαρακτηριστικά, όπως η παρακολούθηση, το συντονισμό και τον έλεγχο του Hardware.

121a

Δείτε στα παρακάτω video, γιατί είναι η αγαπημένη των Case Modders:

Tags