Warlords of Draenor: Dungeon Preview

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα dungeon Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο Warlords of Draenor για εκείνους που ψάχνουν για κάποιες νέες περιπέτειες. Με τέσσερα νέα ‘level up’ dungeons και τέσσερα maximum level dungeons, είστε στη γρήγορη διαδρομή για κίνδυνο, χάος, και ίσως κάποια από τα νέα loot. Είναι τόσα που έρχονται με το Warlords of Draenor, που θα ήταν παράλειψη αν δεν είχαμε την ευκαιρία, για να δούμε τα επερχόμενα dungeons. Bloodmaul Slag Mines Location: Frostfire Ridge Level: 90-92 Bosses: 4 Μερικοί το προτιμούν καυτό και άλλοι είναι απλώς σκλάβοι μέσα σε αυτό. Αυτό το level 90-92 dungeon, θα λαμβάνει […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα dungeon

World-of-Warcraft-Warlords-of-Draenor-610x342

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο Warlords of Draenor για εκείνους που ψάχνουν για κάποιες νέες περιπέτειες. Με τέσσερα νέα ‘level up’ dungeons και τέσσερα maximum level dungeons, είστε στη γρήγορη διαδρομή για κίνδυνο, χάος, και ίσως κάποια από τα νέα loot. Είναι τόσα που έρχονται με το Warlords of Draenor, που θα ήταν παράλειψη αν δεν είχαμε την ευκαιρία, για να δούμε τα επερχόμενα dungeons.

slug-mines

 • Bloodmaul Slag Mines
  Location: Frostfire Ridge
  Level: 90-92
  Bosses: 4

Μερικοί το προτιμούν καυτό και άλλοι είναι απλώς σκλάβοι μέσα σε αυτό. Αυτό το level 90-92 dungeon, θα λαμβάνει υπόψη την αποπνικτική ζέστη του ενεργού ηφαιστειακού σπηλαίου, όπου τα Bloodmaul Ogres εκτελούν μια βάρβαρη επιχείρηση εξόρυξης, η οποία τροφοδοτείται από το αίμα και τον ιδρώτα των σκλάβων από όλη τη Draenor. Τα Slag Mines παράγουν πολλές gemstone και ore, αλλά φημολογείται ότι ο πραγματικός σκοπός αυτών των ορυχείων είναι να βρεθεί ένα αρχαίο relic, που θα προσφέρει τεράστια δύναμη.

Θα αντιμετωπίσετε τέσσερα νέα Bosses και πολλή δύναμη πυρός, καθώς θα προσπαθείτε να διαταράξετε τις μηχανορραφίες τους. Είμαστε βέβαιοι, ότι έχετε μάθει πως τα αρχαία relics στα χέρια του οποιουδήποτε, είναι κατά πάσα πιθανότητα μη επιθυμητά και δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε πολύ καλά πράγματα… 

 • Iron Docks
  Location: Gorgrond
  Level: 92-94
  Bosses: 4

Οι μάχες, μπορούν να κερδίζονται και να χάνονται, από την εξουσία μίας ναυτικής δύναμης. Για να βάλετε ένα τέλος στη ναυτική δύναμη της Iron Horde, θα πρέπει να εμπλακείτε σε αυτό το level 92-94 dungeon. Το λιμάνι που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Gorgrond, στεγάζει ναυπηγείο της Iron Horde, που είναι γεμάτο με τεράστια πολεμικά πλοία και πυροβολικό και συναρμολογούνται στο εσωτερικό της Blackrock Foundry. Εκτός από αυτό το ναυτικό οπλοστάσιο, υπάρχουν οι επίλεκτες μονάδες πεζικού, που μαζί με εκπαιδευμένα θηρία αποτελούν τις χερσαίες δυνάμεις.

Θα συναντήσετε τέσσερα νέα Bosses, που θα πρέπει να θέσετε ένα τέλος στη μάχη, πριν πλεύσει το σκάφος τους. Προσοχή το Cannon Barrage και τις εκρήξεις. Αυτό είναι ένα ναυπηγείο που είναι βέβαιο ότι θα εκραγεί!

gs-auchindoun

 • Auchindoun
  Location: Talador
  Level: 94-97
  Bosses: 4

Το Auchindoun είναι το ιερό μαυσωλείο των Draenei, ένα ιερό καταφύγιο του φωτός στο οποία τα πνεύματα των νεκρών βρίσκουν γαλήνη. Είναι επίσης, ένα level 94-97 dungeon που βρίσκεται μέσα στη Talador. Η κρυσταλλική δομή εξυπηρετεί την προστασία και την ασπίδα των ψυχών των draenei από τους αιώνιους εχθρούς τους, τη Burning Legion, που πεινούν για draenei πνεύματα. Για το Shadow Council αυτό το ιερό μέρος είναι μια ευκαιρία για μάζεμα πνευμάτων, έτσι ο Gul’dan και τα minions του εργάζονται για να κερδίσουν την εύνοια από δαιμονικούς αφέντες τους.

Θα συναντήσετε τέσσερα νέα Bosses με πολλαπλές ικανότητες.

gs-skyreach

 • Skyreach
  Location: Spires of Arak
  Level: 97-99
  Bosses: 4

To τελευταίo από τα τέσσερα ‘level up’ μπουντρούμια, αυτό το level 97-99 μπουντρούμι, κάθεται ψηλά στους πύργους του Αράκ ανάμεσα στα σύννεφα. Αυτό το dungeon, κατέχει την έδρα εξουσίας των Adherents of Rukhmar, υψηλής arakkoa που έχουν συγκεντρώσει και αξιοποιούν τη τεχνολογία Apexis των προγόνων τους. Τώρα είναι έτοιμοι, να απελευθερώσουν την εστιασμένη δύναμη του ήλιου πάνω τους εχθρούς τους. Αν θέλετε να τους σταματήσετε από το να εξαπολύσουν αυτή τη δύναμη, εσείς πρόκειται να πρέπει να αντιμετωπίσετε την ακροφοβία σας, σκουπίστε τον ιδρώτα από τις παλάμες σας, και κάντε τη μάχη να λάβει μέρος κατευθείαν στο κρησφύγετο τους. 

Θα συναντήσετε τέσσερα νέα Bosses σε αυτό το dungeon και σας συμβουλεύουμε να μείνετε μακριά από τις ακτίνες του φωτός.

6WWK1J3XN6Z11412126212173

 • Shadowmoon Burial Grounds
  Location: Shadowmoon Valley
  Level: 100
  Bosses: 4

Αυτό το level 100 dungeon βρίσκετε στη Shadowmoon Valley. Τα παραδοσιακά νεκροταφεία της Shadowmoon clan είναι η τελική κατοικία για αμέτρητες γενιές των προγόνων τους. Δεν είναι όμως όλα όπως θα έπρεπε να είναι και ο Ner’zhul έχει θυσιάσει περισσότερα από ότι η clan του μπορεί να αντέξει, λόγο της απελπισμένης προσπάθειάς του για εξουσία. Τώρα, τα προγονικά πνεύματα είναι ανήσυχα, βασανίζονται και χρησιμοποιούνται για να τροφοδοτήσουν σκοτεινά τελετουργικά, που θα τραβήξουν όλη τη Draenor στο κενό, αν επιτραπεί να συνεχιστεί η πορεία τους.

Θα συναντήσετε τέσσερα νέα Bosses, όπου το ένα από αυτά είναι ο Shadowmoon Chieftain, Ner’zhul, ο ίδιος. Είναι στο χέρι σας να βάλετε ένα τέλος στο χάος που έχει δημιουργήσει. 

 • The Everbloom
  Location: Gorgrond
  Level: 100
  Bosses: 5

Φυτά… Φαίνονται τόσο αθώα μέχρι να προσπαθήσουν να σας σκοτώσουν. Αυτό το level 100 dungeon βρίσκεται στη Gorgrond, μέσα στην καρδιά των θανατηφόρων δασών της Draenor. Μετά τη διακοπή της Dark Portal, η Kirin Tor, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια γραμμή τροφοδοσίας για την καταπολέμηση της Iron Horde στο έδαφός τους, δημιούργησε φυλάκια σε όλη τη Draenor με μαγικές συνδέσεις πίσω στο Azeroth. Δυστυχώς, αυτό που φαινόταν σαν μια προνομιακή στρατηγική τοποθεσία κοντά στο Blackrock Foundry, είναι ένας ιερός τόπος για τους Botani. Το φυλάκιο γρήγορα σκεπάστηκε με χόρτα, αλλά εξακολουθεί να περιέχει ένα σύνδεσμο στα περίχωρα της Stormwind.

Θα συναντήσετε πέντε νέα Bosses όπου όλοι τους έχουν τη δύναμη της φύσης στα χέρια τους… Κυριολεκτικά!

gs-grim-depot

 • Grimrail Depot
  Location: Gorgrond
  Level: 100
  Bosses: 3

Αν ποτέ θέλατε να απολαύσετε τα αξιοθέατα της Draenor με το τρένο, τότε αυτή δεν είναι η βόλτα για σας. Εάν θέλετε γρήγορη δράση σε ένα κινούμενο τρένο, τότε είστε καλυμμένοι. Το Grimrail Depot είναι ένα level 100 dungeon και ένα ζωτικός κόμβος της Iron Horde. Έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τα στρατεύματα και τα υλικά, που παράγονται στο Blackrock Foundry, στις πρώτες γραμμές του πολέμου που διεξάγεται σε όλη Draenor. Αυτό το τεράστιο τρένο, μπορεί να μεταφέρει ολόκληρα τάγματα στρατευμάτων και πυροβολικού. Εξοπλισμένο με ένα τεράστιο railgun, αρκετά ισχυρό για να συντρίψει την ασπίδα προστασίας της Shattrath, η αμαξοστοιχία είναι έτοιμη να αναχωρήσει. Έχετε την κάρτα επιβίβασής σας; Πρόκειται να είναι μία αξέχαστη βόλτα!

Θα συναντήσετε τρία νέα ‘εκρηκτικά’ Bosses που διαθέτουν πληθώρα gadgets και δύναμη πυρός. Αυτό το τρένο δεν σταματά για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε.

Blackrock-Mountain

 • Upper Blackrock Spire
  Location: Blackrock Mountain (Azeroth)
  Level: 100
  Bosses: 5

Αυτό είναι ένα βουνό που είναι γεμάτο με ιστορία. Ήρωες του Azeroth έχουν από καιρό αγωνιστεί και έχουν χύσει το αίμα τους, μέσα στις αίθουσες του, αλλά τώρα αυτό το επιβλητικό κάστρο είναι υπό νέα διεύθυνση. Αυτό το level 100 dungeon, είναι τώρα το σπίτι των Ironmarch Vanguard. Καθώς οι προετοιμασίες για να χρησιμοποιήσουν το Spire ως το έδαφος στάσης για μια πλήρους κλίμακας εισβολή του Azeroth συνεχίζουν, η Iron Horde έχει δημιουργήσει ένα τρομακτικό σχέδιο για κάθε απρόοπτο… Ένα όπλο καταστροφής στην καρδιά του Blackrock Mountain!

Θα συναντήσετε πέντε νέα Bosses, ενώ μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα τρία πρώτα bosses, ως μέρος της pre-expansion έκδοσης του dungeon το οποίο θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αυτά είναι τα dungeon για το Warlords of Draenor μέχρι στιγμής. Η 13η Νοεμβρίου πλησιάζει, οπότε να είστε έτοιμοι, γιατί όπως βλέπετε η Draenor έρχεται με άγριες διαθέσεις!

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Warlords of Draenor