Οι ελάχιστες απαιτήσεις του The Evil Within

Κάπως πιο λογικά τα πράγματα… Πριν μία εβδομάδα, η Bethesda, είχε δημοσιεύσει τις προτεινόμενες απαιτήσεις του The Evil Within, οι οποίες προκάλεσαν ανησυχία στους χρήστες των PC. Συγκεκριμένα, μεγάλο ντόρο προκάλεσε η VRAM, που σύμφωνα με την Bethesda, για να παίξετε το παιχνίδι στις υψηλότερες ρυθμίσεις, θα πρέπει να έχετε κάρτα γραφικών με 4GB VRAM! Αυτή η επιλογή προκάλεσε πολλές απορίες, καθώς όπως είναι γνωστό, η πλειοψηφία των PC Gamers, χρησιμοποιεί κάρτες γραφικών με 2GB. Αυτή τη φορά, η Bethesda, δημοσίευσε τις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού, και όπως θα δείτε παρακάτω, τα πράγματα είναι πολύ πιο λογικά…  Βέβαια, αξίζει να […]

Publisher
 
Developer
 

Κάπως πιο λογικά τα πράγματα…

gs-the-evil-within

Πριν μία εβδομάδα, η Bethesda, είχε δημοσιεύσει τις προτεινόμενες απαιτήσεις του The Evil Within, οι οποίες προκάλεσαν ανησυχία στους χρήστες των PC. Συγκεκριμένα, μεγάλο ντόρο προκάλεσε η VRAM, που σύμφωνα με την Bethesda, για να παίξετε το παιχνίδι στις υψηλότερες ρυθμίσεις, θα πρέπει να έχετε κάρτα γραφικών με 4GB VRAM!

Αυτή η επιλογή προκάλεσε πολλές απορίες, καθώς όπως είναι γνωστό, η πλειοψηφία των PC Gamers, χρησιμοποιεί κάρτες γραφικών με 2GB. Αυτή τη φορά, η Bethesda, δημοσίευσε τις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού, και όπως θα δείτε παρακάτω, τα πράγματα είναι πολύ πιο λογικά…  Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί, πως όσοι πιάνουν τις ελάχιστες απαιτήσεις, δε θα μπορούν να παίξουν σε 1080p και κάποιες επιλογές γραφικών, θα είναι απενεργοποιημένες. 

Ελάχιστες απαιτήσεις:

  • OS: Windows 7/8.1
  • GPU: GTX 460 or an equivalent 1 GB VRAM card
  • CPU: i7 or an equivalent 4+ core processor
  • RAM: 4 GB
  • HDD: 50 GB

Το The Evil Within, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4.

Περισσότερα νέα για το The Evil Within