Νέο Trailer για το Assassin’s Creed Unity

Επικεντρώνεται στο Customization και το co-op Στο τελευταίο βίντεο του Assassin’s Creed Unity  , o Creative Director του παιχνιδιού, Alex Amancio, εξηγεί το νέο σύστημα προσαρμογής και πώς σχετίζεται με τις co-op αποστολές. Σύμφωνα με το βίντεο, το Customization θα επηρεάσει το στυλ παιχνιδιού σας, μέσα από τη δημιουργία του δικού σας Arno. Όταν παίζετε με έως τρεις άλλους σε co-op, κάθε έκδοση του Arno παίζει μεγάλο ρόλο στο πως θα προσεγγίσετε τις αποστολές σας. Συγκεκριμένα, θα έχετε στη διάθεση σας, πάνω από 1000 διαφορετικούς συνδυασμούς όπλων/στολών, οι οποίοι επηρεάζουν άμεσα τον χαρακτήρα σας. Τσεκούρια, σπαθιά, κρυμμένες λεπίδες και πολλά άλλα, βοηθούν σημαντικά […]

Publisher
 
Developer
 

Επικεντρώνεται στο Customization και το co-op

gs-ac-unity

Στο τελευταίο βίντεο του Assassin’s Creed Unity  , o Creative Director του παιχνιδιού, Alex Amancio, εξηγεί το νέο σύστημα προσαρμογής και πώς σχετίζεται με τις co-op αποστολές.

Σύμφωνα με το βίντεο, το Customization θα επηρεάσει το στυλ παιχνιδιού σας, μέσα από τη δημιουργία του δικού σας Arno. Όταν παίζετε με έως τρεις άλλους σε co-op, κάθε έκδοση του Arno παίζει μεγάλο ρόλο στο πως θα προσεγγίσετε τις αποστολές σας.

Συγκεκριμένα, θα έχετε στη διάθεση σας, πάνω από 1000 διαφορετικούς συνδυασμούς όπλων/στολών, οι οποίοι επηρεάζουν άμεσα τον χαρακτήρα σας. Τσεκούρια, σπαθιά, κρυμμένες λεπίδες και πολλά άλλα, βοηθούν σημαντικά στο να δημιουργήσετε τον ιδανικό Assassin!

Το Assassin’s Creed Unity, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, Xbox One και PlayStation 4.

Δείτε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed Unity
Tags