Επανακτήστε διαγραμμένους χαρακτήρες στο World of Warcraft

Νέα δυνατότητα που προσθέτει η Blizzard Όπως ανακοίνωσε η Blizzard, διαγραμμένοι χαρακτήρες των 50 Level και άνω, θα μπορούν να επανακτηθούν οποιαδήποτε στιγμή, ενώ χαρακτήρες των 30 έως 49 Level, είναι ανακτήσιμοι για 120 ημέρες και των Level 10 έως και 29 για 90 ημέρες. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την επανάκτηση 1 φορά κάθε 30 ημέρες και οι χαρακτήρες που θα επιστρέφουν θα έχουν όλα τα enchantments, τα gems και τα αντικείμενα τους.  Το νέο expansion του WoW, Warlords of Draenor, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από την Beta, εδώ.   Δείτε το […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Νέα δυνατότητα που προσθέτει η Blizzard

2669219-warlords_cinematic_300dpi_03

Όπως ανακοίνωσε η Blizzard, διαγραμμένοι χαρακτήρες των 50 Level και άνω, θα μπορούν να επανακτηθούν οποιαδήποτε στιγμή, ενώ χαρακτήρες των 30 έως 49 Level, είναι ανακτήσιμοι για 120 ημέρες και των Level 10 έως και 29 για 90 ημέρες. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την επανάκτηση 1 φορά κάθε 30 ημέρες και οι χαρακτήρες που θα επιστρέφουν θα έχουν όλα τα enchantments, τα gems και τα αντικείμενα τους.

 Το νέο expansion του WoW, Warlords of Draenor, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας από την Beta, εδώ.

 

Δείτε το Cinematic Trailer:

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga