Ακυρώθηκε το Titan της Blizzard!

Έπειτα από 7 χρόνια ανάπτυξης Όπως ήταν γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια, η Blizzard δούλευε πάνω στο διάδοχο του World of Warcraft, με τη κωδική ονομασία Titan. Έπειτα από 7 χρόνια ανάπτυξης, φημών αλλά και αλλαγής στην ομάδα ανάπτυξης, η Blizzard επιβεβαίωσε πως το Titan ακυρώθηκε μια και καλή. Σύμφωνα με τον CEO της Blizzard, Mike Morhaime, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Polygon: ‘ Δεν βρίσκαμε τη διασκέδαση, δε βρίσκαμε το πάθος στο παιχνίδι. Έπειτα από μία περίοδο επαναπροσέγγισης του Project, σκεφτήκαμε εάν όντως αυτό ήταν το παιχνίδι που θέλαμε να δημιουργήσουμε. Η απάντηση είναι όχι. ‘  Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έπειτα από 7 χρόνια ανάπτυξης

gs-blizzard

Όπως ήταν γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια, η Blizzard δούλευε πάνω στο διάδοχο του World of Warcraft, με τη κωδική ονομασία Titan. Έπειτα από 7 χρόνια ανάπτυξης, φημών αλλά και αλλαγής στην ομάδα ανάπτυξης, η Blizzard επιβεβαίωσε πως το Titan ακυρώθηκε μια και καλή.

Σύμφωνα με τον CEO της Blizzard, Mike Morhaime, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Polygon: ‘ Δεν βρίσκαμε τη διασκέδαση, δε βρίσκαμε το πάθος στο παιχνίδι. Έπειτα από μία περίοδο επαναπροσέγγισης του Project, σκεφτήκαμε εάν όντως αυτό ήταν το παιχνίδι που θέλαμε να δημιουργήσουμε. Η απάντηση είναι όχι. ‘ 

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως ο Morhaime, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας κάποιου άλλου MMO, αν και αυτή τη περίοδο δε θέλουν ν’αφιερώσουν χρόνο πάνω σε ένα τέτοιο Project.

Μετά τη τεράστια επιτυχία του Hearthstone αλλά και τον ερχομό του Heroes of the Storm, η Blizzard θεώρησε πως το Titan δεν άξιζε τον κόπο… Εσείς τι πιστεύετε για την απόφαση της Blizzard ν’ακυρώσει το επόμενο μεγάλο Project μετά το World of Warcraft; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μπορεί το Titan ν’ακυρώθηκε, αλλά το World of Warcraft συνεχίζει ακάθεκτο, με τη κυκλοφορία του 5ου Expansion, Warlords of Draenor, στις 13 Νοεμβρίου.

Ευχαριστούμε Polygon!