Εκτός Ranked Solo Queue οι τοξικοί παίκτες!

Ενώ υπάρχουν επιπτώσεις και στα Rewards της κάθε Season Όπως είναι ήδη γνωστό, η Riot, το τελευταίο καιρό, ψάχνει τρόπους για ν’αντιμετωπίσει τη τοξική συμπεριφορά των παικτών. Βάση αυτής της απόφασης, είδαμε τον περιορισμό στο Chat των παικτών και κάποιες άλλες ποινές ανάλογα με τη συμπεριφορά τους.  Βέβαια, ο περιορισμός του Chat ήταν μόνο η αρχή απ’όσο φαίνεται. Εδώ και μερικές μέρες, η Riot δοκίμαζε ένα σύστημα στους Test Servers, το οποίο θα απέτρεπε σε χρήστες που έχουν περιορισμένο Chat να μπουν σε Ranked Solo Queue! Τελικά, το νέο σύστημα αντιμετώπισης της τοξικής συμπεριφοράς, πέρασε τα απαιτούμενα Test και έχει […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ενώ υπάρχουν επιπτώσεις και στα Rewards της κάθε Season

gs-leagueoflegends

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Riot, το τελευταίο καιρό, ψάχνει τρόπους για ν’αντιμετωπίσει τη τοξική συμπεριφορά των παικτών. Βάση αυτής της απόφασης, είδαμε τον περιορισμό στο Chat των παικτών και κάποιες άλλες ποινές ανάλογα με τη συμπεριφορά τους. 

Βέβαια, ο περιορισμός του Chat ήταν μόνο η αρχή απ’όσο φαίνεται. Εδώ και μερικές μέρες, η Riot δοκίμαζε ένα σύστημα στους Test Servers, το οποίο θα απέτρεπε σε χρήστες που έχουν περιορισμένο Chat να μπουν σε Ranked Solo Queue! Τελικά, το νέο σύστημα αντιμετώπισης της τοξικής συμπεριφοράς, πέρασε τα απαιτούμενα Test και έχει αρχίσει να διατίθεται στους Live Servers του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν δείξει τοξική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και έχουν δεχτεί περιορισμό στο Chat, θα πρέπει να παίξουν έναν αριθμό Normal παιχνιδιών, ώστε να τους επιτραπεί η είσοδος στα Ranked Queues. Σε αυτό το διάστημα αποκλεισμού, θα πρέπει να μη δημιουργήσουν άλλα προβλήματα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, αλλιώς η ποινή θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Στο τέλος της σεζόν, όσοι έχουν περιορισμό στο Chat, δε θα λάβουν τα μπόνους, όπως το πλαίσιο του Loading Screen και το Skin Victorious Morgana.

Εσείς τι πιστεύετε για το νέο σύστημα αντιμετώπισης της τοξικής συμπεριφοράς; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια!

Περισσότερα νέα για το League of Legends