Δείτε το Live-Action βίντεο του Middle-Earth: Shadow of Mordor!

 Είναι απλά εντυπωσιακό! H Corridor Digital, έχει δημιουργήσει ένα φοβερό βίντεο που βασίζεται στο Middle-Earth: Shadow of Mordor. Σε συνδυασμό με τη Warner Bros Games δημιούργησε το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει μία ομάδα Orc επιδρομέων, να σκοτώνει μερικά από τα θύματα του πριν εμφανιστεί ο… Talion. Το φάντασμα που χρησιμοποιεί ο Talion,  βάζει τον Krimp, ένα από τα Orc, να κάνει τη δουλειά για αυτόν, για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Οι Xbox 360 και PlayStation 3 εκδόσεις του Middle-Earth: Shadow of Mordor θα κυκλοφορήσουν στις 21 Νοεμβρίου, ενώ οι PC, PlayStation 4 και Xbox One εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στις […]

 Είναι απλά εντυπωσιακό!

gs-shadowofmordor1

H Corridor Digital, έχει δημιουργήσει ένα φοβερό βίντεο που βασίζεται στο Middle-Earth: Shadow of Mordor.

Σε συνδυασμό με τη Warner Bros Games δημιούργησε το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει μία ομάδα Orc επιδρομέων, να σκοτώνει μερικά από τα θύματα του πριν εμφανιστεί ο… Talion. Το φάντασμα που χρησιμοποιεί ο Talion,  βάζει τον Krimp, ένα από τα Orc, να κάνει τη δουλειά για αυτόν, για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Οι Xbox 360 και PlayStation 3 εκδόσεις του Middle-Earth: Shadow of Mordor θα κυκλοφορήσουν στις 21 Νοεμβρίου, ενώ οι PC, PlayStation 4 και Xbox One εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στις 3 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το:

Περισσότερα νέα για το Middle-earth: Shadow of Mordor