Η Microsoft κυκλοφορεί το χειριστήριο του Xbox One για το PC

Έρχεται το Νοέμβριο Η Microsoft, ανακοίνωσε πως μέσα στο Νοέμβριο, πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του χειριστηρίου του Xbox One, η οποία θα μπορεί να συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή μας. Η συσκευασία, θα περιλαμβάνει τις μπαταρίες και όλα τα έξτρα που έχει η αντίστοιχη του Xbox One, με τη διαφορά ότι θα έχει και το USB καλώδιο, που είναι αναγκαίο ώστε να συνδεθεί το χειριστήριο στο PC. Βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, για το εάν θα υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω κάποιου αντάπτορα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή έχει οριστεί στα 59 ευρώ και το χειριστήριο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα […]

Platforms
 

Έρχεται το Νοέμβριο

gs-xboxonecontroller

Η Microsoft, ανακοίνωσε πως μέσα στο Νοέμβριο, πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση του χειριστηρίου του Xbox One, η οποία θα μπορεί να συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή μας.

Η συσκευασία, θα περιλαμβάνει τις μπαταρίες και όλα τα έξτρα που έχει η αντίστοιχη του Xbox One, με τη διαφορά ότι θα έχει και το USB καλώδιο, που είναι αναγκαίο ώστε να συνδεθεί το χειριστήριο στο PC. Βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, για το εάν θα υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω κάποιου αντάπτορα.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή έχει οριστεί στα 59 ευρώ και το χειριστήριο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως θα είναι συμβατό με Windows 7 και Windows 8.