Αποκαλύφθηκε το νέο MP Mode του Advanced Warfare, Momentum

Η Sledgehammers συνεχίζει τις αποκαλύψεις Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του νέου Call of Duty, Advanced Warfare, η εταιρεία ανάπτυξης, Sledgehamers, συνεχίζει να αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για το Multiplayer του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο Mode του Advanced Warfare,  με την ονομασία Momentum. Τo Momentum, είναι εμπνευσμένο από το Call of Duty: World at War και το αντίστοιχο Mode, War. Η αποκάλυψη του Mode, έγινε στο IGN First, στο οποίο ο Lead Multiplayer Designer, Greg Reisdorf, σχολιάζει τους λόγους της επιστροφής του War αλλά και το πως λειτουργεί στο Advanced Warfare. Το Call of Duty: Advanced Warfare, αναμένεται […]

Η Sledgehammers συνεχίζει τις αποκαλύψεις

gs-advanedwarfare

Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του νέου Call of Duty, Advanced Warfare, η εταιρεία ανάπτυξης, Sledgehamers, συνεχίζει να αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για το Multiplayer του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο Mode του Advanced Warfare,  με την ονομασία Momentum. Τo Momentum, είναι εμπνευσμένο από το Call of Duty: World at War και το αντίστοιχο Mode, War.

Η αποκάλυψη του Mode, έγινε στο IGN First, στο οποίο ο Lead Multiplayer Designer, Greg Reisdorf, σχολιάζει τους λόγους της επιστροφής του War αλλά και το πως λειτουργεί στο Advanced Warfare.

Το Call of Duty: Advanced Warfare, αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 4 Νοεμβρίου.

Ευχαριστούμε, IGN!

Δείτε την παρουσίαση του Momentum:

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: Advanced Warfare