Η PC έκδοση του Assassin’s Creed: The Americas Collection δεν θα κυκλοφορήσει στην Αμερική!

Δεν επηρεάζεται η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία  Η Ubisoft, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα το νέο της bundle, Assassin’s Creed: The Americas Collection. Το Bundle, περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed 3, Assassin’s Creed: Liberation και Assassin’s Creed IV: Black Flag. Όπως επιβεβαίωσε η Ubisoft, η Americas Collection, δε πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC στη Βόρεια Αμερική, αλλά οι εκδόσεις των PS3/Xbox 360 θα κυκλοφορήσουν κανονικά.  Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως η Ευρωπαϊκή έκδοση του PC πρόκειται να κυκλοφορήσει όπως είχε ανακοινωθεί εξαρχής. Το Assassin’s Creed: The Americas Collection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και την Αυστραλία, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα στην Νότια […]

Platform
 

Δεν επηρεάζεται η Ευρωπαϊκή κυκλοφορία 

gs-Assassin_s_Creed_The_Americas_Collection

Η Ubisoft, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα το νέο της bundle, Assassin’s Creed: The Americas Collection. Το Bundle, περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed 3, Assassin’s Creed: Liberation και Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Όπως επιβεβαίωσε η Ubisoft, η Americas Collection, δε πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC στη Βόρεια Αμερική, αλλά οι εκδόσεις των PS3/Xbox 360 θα κυκλοφορήσουν κανονικά. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως η Ευρωπαϊκή έκδοση του PC πρόκειται να κυκλοφορήσει όπως είχε ανακοινωθεί εξαρχής.

Το Assassin’s Creed: The Americas Collection αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και την Αυστραλία, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα στην Νότια Αμερική για Xbox 360 και PlayStation 3.