Πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το Super Smash Bros

Διέρρευσε μέσω του Twitter Πιθανή ημερομηνία για την κυκλοφορία του Super Smash Bros Wii U είναι η 21 Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια φωτογραφία που διέρρευσε στο twitter του @GodDamnProtoman αυτό το Σαββατοκύριακο, που αναφέρεται σε μια promotional pre-order κάρτα. Official smash WiiU release. pic.twitter.com/MULos8FTsv — BluesDriveBuster (@GodDamnProtoman) September 12, 2014 Σε ένα επόμενο tweet στο λογαριασμό του ανακοίνωσε πως η Nintendo του είπε πως δεν μπορεί να δείχνει τις κάρτες αυτές ‘ακόμα‘. Update: we had those smash cards on display, just got a memo from Nintendo telling us we can’t display them ‘yet’ — BluesDriveBuster (@GodDamnProtoman) September 14, 2014 Η Nintendo […]

Διέρρευσε μέσω του Twitter

Πιθανή ημερομηνία για την κυκλοφορία του Super Smash Bros Wii U είναι η 21 Νοεμβρίου, σύμφωνα με μια φωτογραφία που διέρρευσε στο twitter του @GodDamnProtoman αυτό το Σαββατοκύριακο, που αναφέρεται σε μια promotional pre-order κάρτα.

Σε ένα επόμενο tweet στο λογαριασμό του ανακοίνωσε πως η Nintendo του είπε πως δεν μπορεί να δείχνει τις κάρτες αυτές ‘ακόμα‘.

Η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει κάτι για καμία υποτιθέμενη διαρροή με αποτέλεσμα να μην έχει επιβεβαιώσει τις φήμες αλλά ούτε να τις διαψεύσει. Λίγες μέρες υπομονή λοιπόν.

Περισσότερα νέα για το Super Smash Bros