Ρεκόρ πωλήσεων το Destiny στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το πιο επιτυχημένο νέο IP που κυκλοφόρησε ποτέ! To νέο Action RPG-FPS της Bungie μετράει μία ακόμα διάκριση, ως o πιο επιτυχημένος νεοφερμένος τίτλος που κυκλοφόρησε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το Eurogamer. Όπως επιβεβαιώνουν και τα επίσημα στοιχεία, το Destiny απέσπασε τα πρωτεία από το Watch Dogs της Ubisoft, στις πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας. Αναλυτικότερα, οι πωλήσεις του Destiny άγγιξαν το 46% των συνολικών πωλήσεων στο PS4 (συμπεριλαμβανομένων και των bundles που δίνουν την κονσόλα μαζί με το παιχνίδι), το 36% στο Xbox One, το 14% στο Xbox 360 και το 4% στο Playstation 3. Τα αστρονομικά […]

Publisher
 
Developer
 

Το πιο επιτυχημένο νέο IP που κυκλοφόρησε ποτέ!

destiny_thumb

To νέο Action RPG-FPS της Bungie μετράει μία ακόμα διάκριση, ως o πιο επιτυχημένος νεοφερμένος τίτλος που κυκλοφόρησε ποτέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το Eurogamer.

Όπως επιβεβαιώνουν και τα επίσημα στοιχεία, το Destiny απέσπασε τα πρωτεία από το Watch Dogs της Ubisoft, στις πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας.

Αναλυτικότερα, οι πωλήσεις του Destiny άγγιξαν το 46% των συνολικών πωλήσεων στο PS4 (συμπεριλαμβανομένων και των bundles που δίνουν την κονσόλα μαζί με το παιχνίδι), το 36% στο Xbox One, το 14% στο Xbox 360 και το 4% στο Playstation 3.

Τα αστρονομικά νούμερα δεν περιλαμβάνουν τις ψηφιακές πωλήσεις

Η Activision φαίνεται να περίμενε την επιτυχία του νεοεκδοθέντα τίτλου, αφού όπως ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα, τα αντίτυπα του Destiny που διέθεσε σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν συνολική αξία 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επόμενο στην λίστα των charts της Βρετανίας έρχεται το Sims 4 ενώ το Watch Dogs βρίσκεται στην 3η θέση και έπονται τα Call of Duty: Ghosts και The Last of Us: Remastered.

Περισσότερα νέα για το Destiny