Gameplay Walkthrough για το Shadow of Mordor

25 λεπτά απόλαυσης Σε ένα καινούργιο βίντεο που δημοσιεύθηκε, έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα 25λεπτο Gameplay walkthrough για το Middle-earth: Shadow of Mordor. Το walkthrough είναι από την PAX Prime 2014 και βλέπουμε αρκετά καινούργια πράγματα για τον τίτλο, όπως το Skill Tree που χωρίζετε σε Ranger και Wraith, αλλά και κάποιες αποστολές.  Το Middle-earth: Shadow of Mordor, αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η έκδοση του PC ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου. Απολαύστε το Walkthrough:

25 λεπτά απόλαυσης

Mittelerde: Mordors Schatten

Σε ένα καινούργιο βίντεο που δημοσιεύθηκε, έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα 25λεπτο Gameplay walkthrough για το Middle-earth: Shadow of Mordor.

Το walkthrough είναι από την PAX Prime 2014 και βλέπουμε αρκετά καινούργια πράγματα για τον τίτλο, όπως το Skill Tree που χωρίζετε σε Ranger και Wraith, αλλά και κάποιες αποστολές. 

Το Middle-earth: Shadow of Mordor, αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ η έκδοση του PC ακολουθεί στις 2 Οκτωβρίου.

Απολαύστε το Walkthrough:

Περισσότερα νέα για το Middle-earth: Shadow of Mordor