Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της Emperor Edition

Ενώ δημοσιεύθηκε το Trailer του νέου Campaign Η Creative Assembly, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το επερχόμενο Campaign του Total War: Rome II, ‘ Imperator Augustus ‘ , ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας της Emperor Edition. Το νέο Campaign αφηγείται τα γεγονότα του εμφύλιου πολέμου της Τριανδρίας, στον οποίο ο Οκταβιανός, ο Μάρκος Αντώνιος αλλά και ο Λέπιδος μάχονται για την θέση του Αυτοκράτορα. Το ‘ Imperator Augustus ‘ θα συμπεριλαμβάνεται στην Emperor Edition, η οποία έρχεται ν’αντικαταστήσει την κλασσική έκδοση, ενώ οι ήδη κάτοχοι του παιχνιδιού θα την λάβουν εντελώς δωρεάν μέσω update. Η Emperor Edition, αναμένεται να […]

Ενώ δημοσιεύθηκε το Trailer του νέου Campaign

Total War: Rome 2 - Emperor Edition Teaser

Η Creative Assembly, δημοσίευσε ένα νέο Trailer για το επερχόμενο Campaign του Total War: Rome II, ‘ Imperator Augustus ‘ , ενώ ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας της Emperor Edition.

Το νέο Campaign αφηγείται τα γεγονότα του εμφύλιου πολέμου της Τριανδρίας, στον οποίο ο Οκταβιανός, ο Μάρκος Αντώνιος αλλά και ο Λέπιδος μάχονται για την θέση του Αυτοκράτορα.

Το ‘ Imperator Augustus ‘ θα συμπεριλαμβάνεται στην Emperor Edition, η οποία έρχεται ν’αντικαταστήσει την κλασσική έκδοση, ενώ οι ήδη κάτοχοι του παιχνιδιού θα την λάβουν εντελώς δωρεάν μέσω update.

Η Emperor Edition, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου για PC και MAC και η Beta έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη μέσω Steam.

Δείτε το Trailer: