Νέο Trailer για το Dying Light!

Ο Φεβρουάριος είναι τόσο μακριά… Το IGN, δημοσίευσε ένα νέο Trailer, για το επερχόμενο First-person open-world, zombie-survival τίτλο της Techland. Το  Dying Light φαίνεται πως διαχειρίστηκε άψογα τον έξτρα χρόνο που του πρόσφερε η αναβολή της κυκλοφορίας του. Συγκεκριμένα, το Dying Light θα υποστηρίζει co-op 4 παικτών και το Trailer μας δείχνει όλους τους λόγους που χρειαζόμαστε, για να το θεωρήσουμε ως μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2015. Το Trailer περιλαμβάνει 2 λεπτά ατελείωτης δράσης. Το Dying Light, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2015 για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4. Γιατί ο […]

Ο Φεβρουάριος είναι τόσο μακριά…

gs-DyingLight

Το IGN, δημοσίευσε ένα νέο Trailer, για το επερχόμενο First-person open-world, zombie-survival τίτλο της Techland. Το  Dying Light φαίνεται πως διαχειρίστηκε άψογα τον έξτρα χρόνο που του πρόσφερε η αναβολή της κυκλοφορίας του.

Συγκεκριμένα, το Dying Light θα υποστηρίζει co-op 4 παικτών και το Trailer μας δείχνει όλους τους λόγους που χρειαζόμαστε, για να το θεωρήσουμε ως μία από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2015. Το Trailer περιλαμβάνει 2 λεπτά ατελείωτης δράσης.

Το Dying Light, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2015 για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4.

Γιατί ο Φεβρουάριος να είναι τόσο μακριά… Απολαύστε το Trailer:

Περισσότερα νέα για το Dying Light