[UPDATED] Αποκαλύφθηκε το Resident Evil: Biohazard HD Remaster!

Μέσω του Famitsu [UPDATE| 1:18] Η Capcom δημοσίευσε ένα βίντεο που επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του Resident Evil: Biohazard HD Remaster. Η επανέκδοση του τίτλου πρόκειται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες του 2015 και θα έχει σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά και στον ήχο.  Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης:   [Original] Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία έντονη φημολογία στο διαδίκτυο για την πιθανή επανέκδοση του Resident Evil: Biohazard που είχε κυκλοφορήσει το 2002 για το GameCube. Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Famitsu, φαίνεται πως οι φήμες είναι αληθινές και το HD Remaster του Biohazard είναι γεγονός. […]

Platforms
 
Publishers
,  
Developers
,  

Μέσω του Famitsu

gs-REbioHDremake

[UPDATE| 1:18] Η Capcom δημοσίευσε ένα βίντεο που επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του Resident Evil: Biohazard HD Remaster. Η επανέκδοση του τίτλου πρόκειται να γίνει μέσα στους πρώτους μήνες του 2015 και θα έχει σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά και στον ήχο. 

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης:

 

[Original] Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία έντονη φημολογία στο διαδίκτυο για την πιθανή επανέκδοση του Resident Evil: Biohazard που είχε κυκλοφορήσει το 2002 για το GameCube.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Famitsu, φαίνεται πως οι φήμες είναι αληθινές και το HD Remaster του Biohazard είναι γεγονός. Βέβαια, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Capcom, κάτι που ίσως γίνει στην Gamescom που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Βάση των διαρροών, το Resident Evil: Biohazard HD Remaster πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 και PlayStation 4 με την ημερομηνία κυκλοφορίας να παραμένει άγνωστη.

Το Remake-inception είναι γεγονός!

Περισσότερα νέα για το Resident Evil: Biohazard HD Remaster
Tags