Πιθανό Remake για το Resident Evil (;)

Οι φήμες οργιάζουν στο διαδίκτυο Σύμφωνα με Tweets γνωστών insider, που στο παρελθόν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες, πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση για την επανέκδοση του Resident Evil. Συγκεκριμένα, οι φήμες αναφέρουν πως πρόκειται να γίνει Remake του προηγούμενου Remake (Remake-inception) του Resident Evil, που είχε κυκλοφορήσει το 2002 για το GameCube. Βάση των ίδιων πηγών, η ανακοίνωση πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα και το καινούργιο Remake θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 αλλά και PlayStation 4. Έπειτα από τις ομολογουμένως, αποτυχημένες κυκλοφορίες της σειράς Resident Evil τα τελευταία χρόνια, η Capcom φαίνεται να κάνει το πρώτο […]

Platform
 

Οι φήμες οργιάζουν στο διαδίκτυο

gs-REtweet1

Σύμφωνα με Tweets γνωστών insider, που στο παρελθόν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες, πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση για την επανέκδοση του Resident Evil. Συγκεκριμένα, οι φήμες αναφέρουν πως πρόκειται να γίνει Remake του προηγούμενου Remake (Remake-inception) του Resident Evil, που είχε κυκλοφορήσει το 2002 για το GameCube.

Βάση των ίδιων πηγών, η ανακοίνωση πρόκειται να γίνει πολύ σύντομα και το καινούργιο Remake θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 αλλά και PlayStation 4.

gs-REtweet2

Έπειτα από τις ομολογουμένως, αποτυχημένες κυκλοφορίες της σειράς Resident Evil τα τελευταία χρόνια, η Capcom φαίνεται να κάνει το πρώτο βήμα προς τα… πίσω, θέλοντας να επιστρέψει στις ρίζες της. Με την Gamescom λίγες μέρες μακριά, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και κάτι επίσημο στα χέρια μας.

 [UPDATE] Αποκαλύφθηκε μέσω του Famitsu, διαβάστε εδώ

Εσείς θα θέλατε ένα ακόμη Remake ή θα προτιμούσατε ένα Reboot της σειράς; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!