Νέο Gameplay Trailer για το Sherlock Holmes: Crimes & Punishments

Διάρκειας 20 λεπτών Η Focus Interactive, δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer διάρκειας 20 λεπτών, για το επερχόμενο μέλος της σειράς Sherlock Homles, Crimes & Punishments. Το νέο βίντεο μας παρουσιάζει κάποιες ικανότητες, ταλέντα και skill του ιδιότροπου ντετέκτιβ Sherlock Holmes. Το 20λεπτο Gameplay trailer για το Crimes & Punishments, μας διηγείται ένα κομμάτι από την ιστορία του ‘ Black Peter ‘ και την περιπέτεια του Sherlock Holmes καθώς προσπαθεί να λύσει την υπόθεση. Στο νέο τίτλο της σειράς, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με 6 διαφορετικές υποθέσεις που βάση των συμπερασμάτων και των στοιχείων που θα έχουν συλλέξει, μπορεί να […]

Genre
 
Developer
 

Διάρκειας 20 λεπτών

gs-sherlock

Η Focus Interactive, δημοσίευσε ένα νέο Gameplay Trailer διάρκειας 20 λεπτών, για το επερχόμενο μέλος της σειράς Sherlock Homles, Crimes & Punishments. Το νέο βίντεο μας παρουσιάζει κάποιες ικανότητες, ταλέντα και skill του ιδιότροπου ντετέκτιβ Sherlock Holmes.

Το 20λεπτο Gameplay trailer για το Crimes & Punishments, μας διηγείται ένα κομμάτι από την ιστορία του ‘ Black Peter ‘ και την περιπέτεια του Sherlock Holmes καθώς προσπαθεί να λύσει την υπόθεση. Στο νέο τίτλο της σειράς, οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με 6 διαφορετικές υποθέσεις που βάση των συμπερασμάτων και των στοιχείων που θα έχουν συλλέξει, μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με ένα διαφορετικό τέλος.

Το Sherlock Homles: Crimes & Punishments πρόκειται να κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου για PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 και Xbox One.

It’s… elementary my dear Watson:

Περισσότερα νέα για το Sherlock Holmes: Crimes & Punishments