Νέες φωτογραφίες από το DLC του Titanfall, Frontier’s Edge

Μία πρώτη ματιά στον χάρτη ‘Dig Site’ Η Respawn Entertainment, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες για το νέο DLC του Titanfall, Frontier’s Edge. Συγκεκριμένα, ερχόμαστε για πρώτη φορά σ’επαφή με τον χάρτη ‘Dig Site’, ο πρώτος από τους τρεις χάρτες του νέου DLC. Ο νέος χάρτης είναι περιτριγυρισμένος από βουνά που λειτουργούν ως φυσική άμυνα απέναντι σε επιθέσεις αέρος. Τα ορυχεία που βρίσκονται στην μέση προσφέρουν ένα μοναδικό πεδίο μάχης για τους πιλότους αλλά και τους Τιτάνες. Γίνετε και σεις μέρος ενός αιματοβαμμένου πεδίου μάχης που προσφέρεται για μάχες μέσης και μακρινής απόστασης. Οι υπόλοιποι 2 χάρτες του Frontier’s Edge, Haven […]

Platforms
 
Publisher
 

Μία πρώτη ματιά στον χάρτη ‘Dig Site’

titanfalldlc2

Η Respawn Entertainment, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες αλλά και πληροφορίες για το νέο DLC του Titanfall, Frontier’s Edge. Συγκεκριμένα, ερχόμαστε για πρώτη φορά σ’επαφή με τον χάρτη ‘Dig Site’, ο πρώτος από τους τρεις χάρτες του νέου DLC.

Ο νέος χάρτης είναι περιτριγυρισμένος από βουνά που λειτουργούν ως φυσική άμυνα απέναντι σε επιθέσεις αέρος. Τα ορυχεία που βρίσκονται στην μέση προσφέρουν ένα μοναδικό πεδίο μάχης για τους πιλότους αλλά και τους Τιτάνες. Γίνετε και σεις μέρος ενός αιματοβαμμένου πεδίου μάχης που προσφέρεται για μάχες μέσης και μακρινής απόστασης.

Οι υπόλοιποι 2 χάρτες του Frontier’s Edge, Haven και Export αποτελούν μυστήριο προς το παρών και η ημερομηνία διάθεσης του πακέτου παραμένει άγνωστη.

titanfalldlc

titanfalldlc3

Περισσότερα νέα για το Titanfall