Διαθέσιμο μέσω Steam από σήμερα το The Elder Scrolls Online

Έρχεται σε 2 εκδόσεις, την Standard και την Imperial Από σήμερα οι χρήστες του Steam θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το MMO-RPG των Zenimax Online και Bethesda, The Elder Scrolls Online. Η κυκλοφορία του στο Steam, συνοδεύεται από και τις 2 εκδόσεις του παιχνιδιού, την Standard αλλά και την Imperial. Πέρα του The Elder Scrolls Online, πολύ πιθανή είναι η έναρξη προσφορών της Bethesda μέσω του Steam, όπως γίνεται κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της QuakeCon. Το The Elder Scrolls Online έχει κυκλοφορήσει από τις 6 Απριλίου και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο Playstation 4 και Xbox One κάποια […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Έρχεται σε 2 εκδόσεις, την Standard και την Imperial

the-elder-scrolls-online-4_657334247

Από σήμερα οι χρήστες του Steam θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν το MMO-RPG των Zenimax Online και BethesdaThe Elder Scrolls Online. Η κυκλοφορία του στο Steam, συνοδεύεται από και τις 2 εκδόσεις του παιχνιδιού, την Standard αλλά και την Imperial.

Πέρα του The Elder Scrolls Online, πολύ πιθανή είναι η έναρξη προσφορών της Bethesda μέσω του Steam, όπως γίνεται κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της QuakeCon.

Το The Elder Scrolls Online έχει κυκλοφορήσει από τις 6 Απριλίου και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στο Playstation 4 και Xbox One κάποια στιγμή.

Περισσότερα νέα για το The Elder Scrolls Online
Tags