Στις 14 Νοεμβρίου το GTA V για PC (;)

Σύμφωνα με καταχώρηση σε κατάστημα της Δανίας Το κατάστημα Coolshop στη Δανία καταχώρησε το GTA V για PC και έθεσε ως ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, στις 14 Νοεμβρίου. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να είναι απλά placeholder και όχι κάτι σίγουρο. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το πότε θα γίνει η κυκλοφορία του blockbuster τίτλου της Rockstar καθώς τον μήνα Οκτώβριο θα γίνεται ως συνήθως ένας μικρός χαμός, ενώ το Νοέμβριο υπάρχουν πολλές σημαντικές κυκλοφορίες όπως το Far Cry 4 και το Call of Duty: Advanced Warfare. Αξίζει να προσθέσουμε ότι η Rockstar δεν… νοιάζεται και ιδιαίτερα […]

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Σύμφωνα με καταχώρηση σε κατάστημα της Δανίας

GTA5-Hub_cover610

Το κατάστημα Coolshop στη Δανία καταχώρησε το GTA V για PC και έθεσε ως ημερομηνία διάθεσης του τίτλου, στις 14 Νοεμβρίου. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να είναι απλά placeholder και όχι κάτι σίγουρο.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον το πότε θα γίνει η κυκλοφορία του blockbuster τίτλου της Rockstar καθώς τον μήνα Οκτώβριο θα γίνεται ως συνήθως ένας μικρός χαμός, ενώ το Νοέμβριο υπάρχουν πολλές σημαντικές κυκλοφορίες όπως το Far Cry 4 και το Call of Duty: Advanced Warfare.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι η Rockstar δεν… νοιάζεται και ιδιαίτερα καθώς τα έσοδα που είχε από τις εκδόσεις των Playstation 3 και Xbox 360, ήταν της τάξεως του 1 δις.

Το GTA V αναμένεται να κυκλοφορήσει για Playstation 4, Xbox One και PC μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2014.

Δείτε και την φωτογραφία της καταχώρησης:

gtav

Περισσότερα νέα για το GTA V