Το Battlefield και το Call of Duty μπορούν να συνυπάρχουν με επιτυχία

Το Battlefield 4 και το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσουν αυτό το Φθινόπωρο , αλλά και τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν με επιτυχία σύμφωνα με τον αναλυτή Sterne Agee Arvind Bhatia. Σε σημείωμα προς τους επενδυτές σήμερα, είπε το δυναμικό επιτυχίας για τα δύο παιχνίδια δεν είναι αμοιβαία αποκλειόμενες, ιδιαίτερα έτσι επειδή οι συνήθειες αγοράς είναι διαφορετικές. «Η σειρά Battlefield αντηχεί περισσότερο στους PC gamers, ενώ το Call of Duty στις κονσόλες», είπε ο Bhatia. «Αναμένουμε ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των πωλήσεων Battlefield 4 μονάδας να είναι στην πλατφόρμα του PC και τις υπόλοιπες μονάδες στις κονσόλες». Παράλληλα, […]

Το Battlefield 4 και το Call of Duty: Ghosts θα κυκλοφορήσουν αυτό το Φθινόπωρο , αλλά και τα δύο μπορούν να συνυπάρχουν με επιτυχία σύμφωνα με τον αναλυτή Sterne Agee Arvind Bhatia.

Σε σημείωμα προς τους επενδυτές σήμερα, είπε το δυναμικό επιτυχίας για τα δύο παιχνίδια δεν είναι αμοιβαία αποκλειόμενες, ιδιαίτερα έτσι επειδή οι συνήθειες αγοράς είναι διαφορετικές. «Η σειρά Battlefield αντηχεί περισσότερο στους PC gamers, ενώ το Call of Duty στις κονσόλες», είπε ο Bhatia. «Αναμένουμε ότι περισσότερο από το ένα τρίτο των πωλήσεων Battlefield 4 μονάδας να είναι στην πλατφόρμα του PC και τις υπόλοιπες μονάδες στις κονσόλες».

Παράλληλα, οι συνολικές πωλήσεις στο PC για το Call of Duty: Ghosts κατά πάσα πιθανότητα θα είναι λιγότερο από το 10 τοις εκατό του συνόλου των μονάδων, είπε ο Bhatia. «Η άποψή μας είναι και τα δύο παιχνίδια μπορούν να συνυπάρχουν με επιτυχία», είπε.

Ακόμα, η Activision Publishing ανακοίνωσε χθες ότι τα preorder για το Call of Duty: Ghosts είναι πολύ κάτω από τα αυτά του Call of Duty: Black Ops II. Αυτή η μείωση αποδόθηκε στην αβεβαιότητα των καταναλωτών όσον αφορά τις πλατφόρμες επόμενης γενιάς και περιγράφεται ως φυσιολογικό για την περίοδο αυτή σε μια μεταβατική κονσόλα.

Το Battlefield 4 εγκαινιάζεται στις 29 Οκτωβρίου ενώ το Call of Duty: Ghosts στις 5 Νοεμβρίου. Οι εκδοχές επόμενης γενιάς και των δύο παιχνιδιών είναι επίσης στα έργα, αν και δεν έχουν δοθεί ημερομηνίες κυκλοφορίας.