Το SimCity για Mac εγκαινιάζεται 29 Αυγούστου

Η έκδοση Mac του παιχνιδιού SimCity θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδότης της Electronic Arts. Το παιχνίδι ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει σε Mac στις 11 Ιουνίου, αλλά καθυστέρησε. Το SimCity για Mac περιλαμβάνει cross-platform play, δηλαδή PC και Mac gamers μπορούν να παίξουν μαζί με στους ίδιους servers. Όσοι έχουν ήδη το SimCity για το PC θα λάβουν την έκδοση Mac δωρεάν (και αντίστροφα). Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να λάβουν τις πόλεις που δημιούργησαν στο PC και στο Mac με σύνδεση στον ίδιο server που δημιούργησαν αρχικά τις πόλεις. Σύμφωνα με την Maxis, το SimCity για το […]

Platform
 

Η έκδοση Mac του παιχνιδιού SimCity θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου, ανακοίνωσε σήμερα ο εκδότης της Electronic Arts. Το παιχνίδι ήταν αρχικά να κυκλοφορήσει σε Mac στις 11 Ιουνίου, αλλά καθυστέρησε.

Το SimCity για Mac περιλαμβάνει cross-platform play, δηλαδή PC και Mac gamers μπορούν να παίξουν μαζί με στους ίδιους servers. Όσοι έχουν ήδη το SimCity για το PC θα λάβουν την έκδοση Mac δωρεάν (και αντίστροφα).

Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να λάβουν τις πόλεις που δημιούργησαν στο PC και στο Mac με σύνδεση στον ίδιο server που δημιούργησαν αρχικά τις πόλεις.

Σύμφωνα με την Maxis, το SimCity για το Mac δεν είναι μια απλή έκδοση της έκδοσης των Windows , αλλά έχει δημιουργηθεί ως μια έκδοση βελτιστοποιημένη για το Mac. Οι προδιαγραφές του συστήματος για το παιχνίδι είναι Lion OSX 10.7.5 και επεξεργαστή Core 2.

Ακόμα το SimCity δεν είναι το μόνο παιχνίδι που έρχεται στο Mac στις 29 Αυγούστου. Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί επίσης την κυκλοφορία του BioShock Infinite για το Mac.

To SimCity είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο για τα Windows PCs. Παρά τις αρχικές δυσκολίες του, το παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα.