Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο LGC είναι η Gamespace!

Η ομάδα της Gamespace πάει τρένο στο LGC.

Η Gamespace πάει εξαιρετικά στο LGC και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Το League of Legends Greek Championship έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη σεζόν, με δύο ομάδες να έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις τους. Ο λόγος για την Gamespace αλλά και τη WLG, οι οποίες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 5 νίκες και 1 ήττα.

Ωστόσο, λίγο-πολύ περιμέναμε τη WLG να πρωταγωνιστήσει, εξαιτίας του έμπειρου και δυνατού ρόστερ που έχει δημιουργήσει με παίκτες που έχουν κερδίσει πολλά τρόπαια (πχ Wildpanda).

Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Gamespace, η οποία έχει κάνει καλή δουλειά, που φαίνεται μέσα στο Summoners Rift. Οι παίκτες βγάζουν εξαιρετική χημεία, ενώ έχουν βελτιωθεί και ατομικά. Το χαρακτηριστικό όμως που τους έχει δώσει τις περισσότερες νίκες, είναι η γρήγορη προσαρμοστικότητα στο νέο meta.

To League of Legends έχει υποστεί ένα σωρό αλλαγές και οι ομάδες που μπορούν να προσαρμοστούν άμεσα, είναι εκείνες που θα έχουν και τα περισσότερα νικηφόρα αποτελέσματα. Κάτι τέτοιο είδαμε ειδικά την τελευταία εβδομάδα του LGC, με την Gamespace να πραγματοποιεί δύο καταιγιστικές εμφανίσεις κόντρα σε Void Gaming και Dawn of stars.

Μας παρουσίασαν δύο φορές το γνωστό «funnel composition», όπου έδειξαν καλύτερα από τον καθένα πως να το χρησιμοποιήσουν και τις δύο φορές με τον Nikolex σε Graves.

Η Gamespace είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο LGC και ελπίζει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό μέχρι να εξασφαλίσει μία θέση στα Lan finals.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.