Προκαλεί αντιδράσεις το νέο meta στους pro players του League of Legends

Οι επαγγελματίες παίκτες του League of Legends παίρνουν θέση για το νέο meta.

Στο League of Legends έχουν γίνει πολλές αλλαγές και οι pro players παίρνουν θέση.

Το League of Legends όπως το γνωρίζαμε δεν υπάρχει πια, καθώς η Riot αποφάσισε να κάνει μία σειρά από αλλαγές που έχουν φέρει τα πάνω-κάτω. Στο χώρο της επαγγελματικής σκηνής υπάρχουν ποικίλες αντιδράσεις, ωστόσο η πλειονότητα φαίνεται να αντιδρά.

Στο bot lane επικρατεί πλέον πανικός, καθώς η θέση του marksman έχει αντικατασταθεί από champions όπως Irelia, Yasuo, Mordekaiser, Jax και άλλα παρόμοια. Με αποτέλεσμα ο όρος ad carry να έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Μεγάλες αλλαγές είχαμε και γενικότερα στο παιχνίδι, αφού έχουμε δει combo όπως το Taric-Yi να καταστρέφει ολόκληρες ομάδες, κάτι που έκαναν και στην πρεμιέρα του LCK. Τι λένε οι pros όμως;

Ο Froggen, τονίζει ότι πρέπει να σταματήσουν όλοι να γκρινιάζουν και να παίξουν ότι είναι δυνατό σε αυτό το meta και να απολαύσουν το παιχνίδι.

Ο Ian, υποστηρίζει ότι το midlane δεν είναι πολύ όμορφο τώρα, όταν αναγκάζεται να παίζει taric και να supportarei τον Master Yi του και δηλώνει εκνευρισμένος. Χαρούμενος φαίνεται πάντως ο Yondu με το πως είναι η ζούγκλα αυτή τη στιγμή

Ο Forgiven έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το πως έγινε το παιχνίδι και συγκεκριμένα ο ρόλος του marksman, όπως και αρκετά ad carry που αγωνίζονται στις κορυφαίες λίγκες του κόσμου.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.