Έρχεται το Pokemon Let’s Go! Pikachu και το Let’s Go! Eevee για το Switch!

Όσα έγιναν στην παρουσίαση στην E3.

Έγινε η παρουσίαση στην Ε3 του Pokemon Let’s Go! Pikachu & Let’s Go! Eevee για το Switch.

Οι fans του Pokemon θα ανυπομονούν, καθώς το Νοέμβριο θα βγει στην κυκλοφορία το Pokemon Let’s Go! Pikachu & Let’s Go! Eevee για το Switch. Στην Ε3 έγινε η παρουσίαση, που σίγουρα μαγνήτισε πολλά βλέμματα.

Αυτά τα νέα παιχνίδια θα έχουν μέσα τους μία μίξη από τα παλιά Pokemon Go, με αρκετές καινούργιες πινελιές. Τα Pokemon που θα βρίσκει κανείς καθώς εξερευνά δεν θα χρειάζεται να παλέψει με αυτά, αλλά θα μπορεί να τα πιάνει με μία Pokeball. Ωστόσο, μάχες θα γίνονται κανονικά με Pokemon που ελέγχονται από τον υπολογιστή. Φυσικά ο χειρισμός του παιχνιδιού θα γίνεται με ένα Joy-Con της κονσόλας.

Άξιο αναφοράς είναι βέβαια ότι τα Pokemon Let’s Go! Pikachu και Let’s Go Eevee θα έχουν multiplayer όπου θα μπορεί κάποιος να κοντράρεται με άλλους παίκτες αλλά και να ανταλλάζει Pokemon ακόμη και online.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.