Τέλος το League of Legends για τη Millenium

Μετά από 11 χρόνια η Millenium διάλυσε το League of Legends team της.

Η Millenium πήρε την απόφαση να διαλύσει το League of Legends κομμάτι του οργανισμού της μετά από 8 χρόνια.

Ένας από τους μεγαλύτερους esports οργανισμούς στην ιστορία του League of Legends, η Millenium, επίσημα πλέον διέλυσε το League of Legends κομμάτι της και δεν σκοπεύει να ασχοληθεί ξανά με αυτό στο εγγύς μέλλον.

Η ομάδα δημιουργήθηκε επίσημα τον Ιούνιο του 2011, όταν η Millenium αγόρασε το ρόστερ των Against All Authority. Για να καταλάβει κανείς πόσο παλιά ομάδα είναι στο χώρο του League of Legends, αρκεί να αναλογιστεί, ότι η Fnatic και η TSM δημιουργήθηκαν το πολύ δύο μήνες πριν από τη Millenium.

Πρώτη καλή στιγμή για τον οργανισμό ήταν η συμμετοχή στο EU LCS το 2014, ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα έπεσε κατηγορία, από τους Unicors of Love και συμμετείχε στο Challenger Series.

Έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως ο Soaz, ο Yellowstar και ο Ruy, αλλά και πιο νέοι όπως ο Hans Sama, ενώ άξιο αναφοράς είναι και η παρουσία του δικού μας Pretty, στο ρόστερ της League of Legends ομάδας.

Κολλημένος με τα video games από πιτσιρικάς και κατά τη διάρκεια των χρόνων αγάπησα πολλά παιχνίδια (CS, Wow, Hearthstone, League of Legends). Μεγάλη τρέλα και αρρώστια με το competitive scene, όπου ακόμη και τώρα είναι η καψούρα μου. Πάντα μου άρεσε να ενημερώνω και να ενημερώνομαι σχετικά με το gaming και έτσι σκοπεύω να συνεχίσω.